پایان نامه اثرات استقرار نظام تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰ بر عملکرد شرکت توزیع نیروی برق

مقدمه:

«مشتری مهمترین ناظر بر فعالیت های ماست، او به ما وابسته نیست، ما به او وابسته ایم. مشتری در کار ما یک هدف زودگذر نیست، بلکه مشتری هدف و غایت همه اقدامات ماست. او یک فرد خارجی در سازمان ما محسوب نمی شود، بلکه مشتری جزئی از سازمان ماست. ما به خدمتی که به مشتری ارائه می دهیم، به او لطف نمی کنیم، بلکه او از این طریق، فرصتی برای ادامه کار به ما می دهد و در حق ما لطف و التفات می نماید.»

«ماهاتما گاندی» (بهرامی رخی- ۱۳۷۸- ص ۴)

تاریخ تمدن بشر، نشان می دهد که دوره های مختلف به اقتضای مجموعه ای پیوسته از شرایط آغاز می شود و عوامل مختلف تشکیل دهنده این شرایط نیز به نوبه خود براساس اصل غیرقابل تغییر «همیشگی بودن تغییر» تغییر می کنند تا جایی که ارتباط بین این عوامل، شرایط جدیدی را به وجود آورد و شرایط جدید، دورة نوینی را آغاز نکند. در بررسی تاریخ طبیعی، متوجه می شویم که اصل انتخاب اصلح، دوران مختلف طبیعی را هدایت کرده و به دوران بعدی رسانده است (مدیریت، شماره ۶، ص ۹) در تاریخ تمدن، اصلی که تکامل بر مبنای آن صورت گرفته است، «کیفیت» است. بنابراین انگیزه هر اختراع، اکتشاف و پیشرفتی، «کیفیت» است. نیاز به کیفیت به اعماق تاریخ برمی گردد و پرداختن به کیفیت، بحث جدیدی نیست. بحث جدید، ابزار تحقق کیفیت و سیاست های مدیریت کیفیت می باشد و با سیاستگذاری و مدیریت مناسب، می توان بر تغییرات ناشی از تکنولوژی، اقتصاد و نیروهای اجتماعی غلبه کرد.

فهرست مطالب

عنوان ……………………………………………………………………………………………………. صفحه
فصل اول

مقدمه …………………………………………………………………………………………………….. ۲

۱-۱- بیان مساله …………………………………………………………………………………….. ۴

۱-۲- اهمیت و ضرورت موضوع تحقیق ……………………………………………………. ۶

۱-۳- اهداف تحقیق …………………………………………………………………………………. ۷

۱-۴- فرضیه های تحقیق …………………………………………………………………………. ۹

۱-۵- تعریف عملیاتی متغیرهای تحقیق ………………………………………………………. ۹

۱-۶- روش تحقیق ………………………………………………………………………………….. ۱۲

۱-۷- ابزارها و روش گردآوری اطلاعات ………………………………………………….. ۱۲

۱-۸- جامعه آماری ………………………………………………………………………………… ۱۳

۱-۹- نمونه آماری ………………………………………………………………………………….. ۱۳

۱-۱۰- قلمرو موضوعی …………………………………………………………………………… ۱۳

۱-۱۱- قلمرو مکانی ………………………………………………………………………………… ۱۳

۱-۱۲- قلمرو زمانی ………………………………………………………………………………… ۱۴

۱-۱۳- تعریف واژگان و مفاهیم ……………………………………………………………….. ۱۴

فهرست منابع فصل اول …………………………………………………………………………… ۱۵

فصل دوم

مقدمه …………………………………………………………………………………………………….. ۱۸

بخش اول : ایزو ۹۰۰۰……………………………………………………………………………… ۲۰

۲-۱- کیفیت ……………………………………………………………………………………………. ۲۱

۲-۱-۱- تعریف کیفیت از نظر استاندارد ایزو …………………………………………….. ۲۱

۲-۱-۲- تعریف کیفیت از نظر تعدادی از محققان ……………………………………….. ۲۳

۲-۱-۳- عوامل اساسی مؤثر بر کیفیت ……………………………………………………… ۲۳

۲-۱-۴- رابطه بین مفاهیم کیفیت ………………………………………………………………. ۲۵

۲-۱-۵- متفکران کیفیت …………………………………………………………………………… ۲۶

۲-۱-۵-۱- ادوارد مینگ ………………………………………………………………………….. ۲۷

۲-۱-۵-۲- جوزف جولان ( نظریه بهبود کیفیت) …………………………………………. ۲۸

۲-۱-۵-۳- آرماندفیگنباوم ( نظریه مسؤولیت همگانی در برابر کیفیت ) …………. ۲۸

۲-۱-۵-۴- فیلیپ کرازبی ( نگرش ساختار گونه به موقعیت مدیریت جامع) ……. ۲۹

۲-۲- تاریخچه سری استانداردهای ایزو ۹۰۰۰…………………………………………… ۳۰

۲-۳- مقایسه ساختار ویرایشهای ۱۹۹۴ و۲۰۰۰………………………………………….. ۳۵

۲-۴- درک استاندارد بین المللی تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰……………………………. ۳۶

۲-۵- تشریح الزامات استاندارد ISO 9001:2000………………………………………….. 38

2-5-1- سیستم مدیریت کیفیت ………………………………………………………………… ۳۸

۲-۵-۱-۱- نیازمندیهای عمومی ……………………………………………………………….. ۳۸

۲-۵-۱-۲- نیازمندیهای مستندسازی…………………………………………………………. ۳۹

۲-۵-۲- مسئوولیت مدیریت ……………………………………………………………………… ۳۹

۲-۵-۳- شکل دهی محصول ……………………………………………………………………. ۴۰

۲-۵-۴- اندازه گیی تحلیل و بهبود ……………………………………………………………. ۴۱

۲-۵-۵- مدیریت منابع …………………………………………………………………………….. ۴۱

۲-۶- روش اجرای ایزو ۹۰۰۰………………………………………………………………….. ۴۲

۲-۶-۱- تصمیم و مدیریت ……………………………………………………………………….. ۴۳

۲-۶-۲- خط مشی کیفیت …………………………………………………………………………. ۴۴

۲-۶-۳- انتخاب استاندارد ……………………………………………………………………….. ۴۴

۲-۶-۴- انتخاب محدوده ………………………………………………………………………….. ۴۴

۲-۶-۵- طرحریزی پروژه ……………………………………………………………………….. ۴۴

۲-۶-۶- تجزیه وتحلیل شرکت ………………………………………………………………….. ۴۵

۲-۶-۷- ارزشیابی مقدماتی ……………………………………………………………………… ۴۵

۲-۶-۸- ایجاد ارتباط و انتخاب ممیز ………………………………………………………… ۴۵

۲-۶-۹- تهیه روشهای اجرایی………………………………………………………………….. ۴۵

۲-۶-۱۰- انتخاب و آموزش ممیزان داخلی…………………………………………………. ۴۶

۲-۶-۱۱- مستندسازی……………………………………………………………………………… ۴۶

۲-۶-۱۲- استقرار سیستم………………………………………………………………………… ۴۶

۲-۶-۱۳- ممیزی برای گواهینامه………………………………………………………………. ۴۷

۲-۶-۱۴- بازاریابی …………………………………………………………………………………. ۴۷

۲-۷- انواع ممیزی در سری‌ استانداردهای ایزو ۹۰۰۰…………………………………. ۴۷

۲-۸- ممیزی داخلی کیفیت ……………………………………………………………………….. ۴۸

۲-۸-۱- چهار اصل برای کارآیی ؟؟؟ داخلی کیفیت……………………………………… ۴۸

۲-۹- نقش آموزش در اجرا و نگهداری ایزو ۹۰۰۰……………………………………… ۵۰

۲-۱۰- متن کامل استاندارد ISO 9001:2000……………………………………………….. 52

2-10-1- سیستم مدیریت کیفیت ………………………………………………………………. ۵۲

۲-۱۰-۱-۱- نیازمندیهای عمومی………………………………………………………………. ۵۲

۲-۱۰-۱-۱- نیازمندیهای مستند سازی …………………………………………………….. ۵۳

۲-۱۰-۲- مسئولیت مدیریت ……………………………………………………………………… ۵۵

۲-۱۰-۲-۱- تعهد مدیریت ……………………………………………………………………….. ۵۵

۲-۱۰-۲-۲- تمرکز بر روی مشتری …………………………………………………………. ۵۵

۲-۱۰-۲-۳- خط مشی کیفیت …………………………………………………………………… ۵۶

۲-۱۰-۲-۴- طرحریزی …………………………………………………………………………… ۵۶

۲-۱۰-۲-۵- مسؤولیت ، اختیار و ارتباطات ……………………………………………….. ۵۷

۲-۱۰-۲-۶- بازنگری مدیریت ………………………………………………………………….. ۵۸

۲-۱۰-۳- مدیریت منابع …………………………………………………………………………… ۵۹

۲-۱۰-۳-۱- تأمین منابع ………………………………………………………………………….. ۵۹

۲-۱۰-۳-۲- منابع انسانی ………………………………………………………………………… ۵۹

۲-۱۰-۳-۳- زیرساختها ………………………………………………………………………….. ۶۰

۲-۱۰-۳-۴- شکل دهی محصول ………………………………………………………………. ۶۰

۲-۱۰-۴- شکل دهی محصول ………………………………………………………………….. ۶۰

۲-۱۰-۴-۱- برنامه ریزی شکل دهی محصول …………………………………………… ۶۰

۲-۱۰-۴-۲- فرایندهای مرتبط با مشتری ………………………………………………….. ۶۱

۲-۱۰-۴-۳- طراحی و توسعه ………………………………………………………………….. ۶۳

۲-۱۰-۴-۴- خرید ………………………………………………………………………………….. ۶۵

۲-۱۰-۴-۵- تدارک تولید و خدمات …………………………………………………………… ۶۶

۲-۱۰-۴-۶- کنترل تجهیزات پایش و اندازه گیری ………………………………………. ۶۹

۲-۱۰-۵- اندازه گیری، تجزیه و تحلیل و بهبود ………………………………………….. ۷۰

۲-۱۰-۵-۱- کلیات ………………………………………………………………………………….. ۷۰

۲-۱۰-۵-۲- پایش و اندازه گیری …………………………………………………………….. ۷۰

۲-۱۰-۵-۳- کنترل محصول نامنطبق ………………………………………………………… ۷۲

۲-۱۰-۵-۴- تجزیه و تحلیل داده ها ………………………………………………………….. ۷۳

۲-۱۰-۵-۵- بهبود ………………………………………………………………………………….. ۷۳

۲-۱۱- تأثیر ایزو ۹۰۰۰ بربهبود فرایندهای سازمان …………………………………… ۷۵

۲-۱۱-۱- مستندسازی فرایندهای موثر بر کیفیت ……………………………………….. ۷۵

۲-۱۱-۲- حفظ سوابق و اطلاعات …………………………………………………………….. ۷۵

۲-۱۱-۳- بهسازی مستمر ……………………………………………………………………….. ۷۶

۲-۱۲- مشکلات اجرایی دریافت گواهینامه ایزو ۹۰۰۰………………………………….. ۷۷

۲-۱۲-۱- تهیه رویه ها و مستندسازی ……………………………………………………… ۷۷

۲-۱۲-۲- عدم پشتیبانی مدیریت ……………………………………………………………….. ۷۷

۲-۱۲-۳- عدم رویه ها ……………………………………………………………………………. ۷۸

۲-۱۲-۴- مقاومت کارکنان ………………………………………………………………………. ۷۸

۲-۱۲-۵- برداشتهای متضاد ……………………………………………………………………. ۷۸

۲-۱۲-۶- آموزش …………………………………………………………………………………… ۷۹

۲-۱۲-۷- محدودیت و فشار زمان ……………………………………………………………. ۷۹

۲-۱۲-۸- فقدان اطلاعات …………………………………………………………………………. ۷۹

۲-۱۲-۹- سیاستهای قدیمی شرکت …………………………………………………………… ۸۰

۲-۱۲-۱۰- اجرای اقدامات اصلاحی ………………………………………………………….. ۸۰

۲-۱۲-۱۱- کالببراسیون ………………………………………………………………………….. ۸۰

۲-۱۲-۱۲- فرایند تصویب مدارک وهزینه های تهیه مدارک …………………………. ۸۱

۲-۱۳- هدف از استقرار نظام تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰……………………………….. ۸۲

۲-۱۴- فواید و مزایای استقرار نظام تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰…………………….. ۸۴

۲-۱۴-۱- کاهش منابع و زمان صرف شده ……………………………………………….. ۸۴

۲-۱۴-۲- صرفه جویی اقتصادی در تولید …………………………………………………. ۸۴

۲-۱۴-۳- حداقل نمودن ضرر و زیانهای آتی …………………………………………….. ۸۴

۲-۱۴-۴- تقلیل هزینه های خدمات پس از فروش ……………………………………….. ۸۴

۲-۱۴-۵- سهم بازار ………………………………………………………………………………. ۸۴

۲-۱۴-۶- فشار زمانی …………………………………………………………………………….. ۸۵

۲-۱۴-۷- دوروی یک سکه ………………………………………………………………………. ۸۵

۲-۱۴-۸- افزایش سطح کیفی …………………………………………………………………… ۸۵

۲-۱۴-۹- مزیت صادرات ………………………………………………………………………… ۸۵

۲-۱۵- معایب سیستم تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰………………………………………….. ۸۶

۲-۱۵-۱- هزینه های اجرای ایزو ۹۰۰۰……………………………………………………… ۸۶

۲-۱۵-۲- بروکراسی ………………………………………………………………………………. ۸۷

۲-۱۵-۳- سلب ابتکار ……………………………………………………………………………… ۸۷

۲-۱۶- نقش دولتها و استانداردهای ایزو ۹۰۰۰…………………………………………… ۸۷

بخش دوم : عملکرد و ارزیابی عملکرد ………………………………………………………. ۸۸

۲-۱- تعریف عملکرد ……………………………………………………………………………….. ۸۹

۲-۲- سطوح تجزیه و تحلیل عملکرد ………………………………………………………….. ۹۰

۲-۳- تعاریف ارزشیابی …………………………………………………………………………… ۹۰

۲-۳-۱- معیارهای ارزشیابی عملکرد ………………………………………………………… ۹۰

۲-۴- سیر تکامل مدل امتیازات متوازن ……………………………………………………… ۹۲

۲-۵- سنجش متوازن عملکرد شرکت ………………………………………………………… ۹۴

۲-۵-۱- چارچوب BSC……………………………………………………………………………… 95

2-5-1-1- جنبه مالی ……………………………………………………………………………… ۹۷

۲-۵-۱-۲- جنبه مشتری …………………………………………………………………………. ۹۷

۲-۵-۱-۳- جنبه فرایندهای داخلی …………………………………………………………….. ۹۸

۲-۵-۱-۴- جنبه آموزش و رشد ………………………………………………………………. ۹۹

۲-۵-۲- نقش و کارکرد BSC…………………………………………………………………….. 99

2-6- مفاهیم عمده در BSC……………………………………………………………………….. 100

2-6-1- عملکرد در سطح واحد تجاری ……………………………………………………… ۱۰۰

۲-۶-۲- رابطه های علت ومعلولی …………………………………………………………….. ۱۰۰

۲-۶-۳- اندازه های مالی و غیر مالی ………………………………………………………… ۱۰۱

۲-۶-۴- اعلام استراتژیهای بنگاه به کارکنان ……………………………………………… ۱۰۱

۲-۷- BSC در دیدگاه نیروی انسانی ………………………………………………………….. ۱۰۲

۲-۸- تعیین اهداف BSC به عنوان یک تصمیم مشترک ………………………………….. ۱۰۲

۲-۹- روش شناسی BSC…………………………………………………………………………… 104

2-10- کارت امتیازی شاخص عملکرد کلیدی …………………………………………….. ۱۰۵

۲-۱۱- معیارهای متوازن، چرا آنرا به کار می بریم ……………………………………. ۱۰۵

۲-۱۲- قدمهای بعدی در معیارهای متوازن ……………………………………………….. ۱۰۶

۲-۱۳- ارزشیابی مالی سنتی در مقابل BSC…………………………………………………. 107

2-14- مزایای مدل کارت امتیازی متوازن …………………………………………………. ۱۰۹

۲-۱۵- معایب مدل کارت امتیازی متوازن ………………………………………………….. ۱۰۹

۲-۱۶- تفاوت مدل کارت امتیازی متوازن در شرکتهای دولتی و خصوصی …… ۱۱۰

بخش سوم : پیشینه تحقیق ……………………………………………………………………….. ۱۱۱

۲-۱- رابطه بین ایزو ۹۰۰۰ و عملکرد ……………………………………………………….. ۱۱۲

۲-۲- پیشینه تحقیق …………………………………………………………………………………. ۱۱۳

فهرست منابع فارسی ………………………………………………………………………………. ۱۱۶

فهرست منابع خارجی ………………………………………………………………………………. ۱۱۹

فصل سوم

مقدمه …………………………………………………………………………………………………….. ۱۲۲

۳-۱- روش تحقیق ………………………………………………………………………………….. ۱۲۲

۳-۲- روش گردآوری اطلاعات ………………………………………………………………… ۱۲۳

۳-۳- تحلیل آماری و روشهای تجزیه و تحلیل اطلاعات ………………………………. ۱۲۴

۳-۴- مقیاس ………………………………………………………………………………………….. ۱۲۴

۳-۵- تعیین اعتبار پرسشنامه …………………………………………………………………… ۱۲۶

۳-۶- تعیین روایی پرسشنامه …………………………………………………………………… ۱۲۷

۳-۷- فرضیه های تحقیق …………………………………………………………………………. ۱۲۷

۳-۸- محدودیتهای تحقیق ………………………………………………………………………… ۱۲۹

فهرست منابع فصل سوم …………………………………………………………………………. ۱۳۰

فصل چهارم

۴-۱- رده مدیریتی جامعة کارشناسان ………………………………………………………. ۱۳۲

۴-۱-۱- رتبه بندی از نظر رده مدیریتی …………………………………………………….. ۱۳۲

۴-۱-۲- نمودار توزیع فراوانی رده مدیریتی ………………………………………………. ۱۳۲

۴-۲- تحصیلات کارشناسان …………………………………………………………………….. ۱۳۳

۴-۲-۱- رتبه بندی از نظر تحصیلات ………………………………………………………… ۱۳۳

۴-۲-۲- نمودار توزیع فراوانی تحصیلات ………………………………………………….. ۱۳۳

۴-۳- رشته تحصیلی کارشناسان ……………………………………………………………… ۱۳۴

۴-۳-۱- رتبه بندی رشته تحصیلی ……………………………………………………………. ۱۳۴

۴-۳-۲- نمودار توزیع فراوانی رشته تحصیلی …………………………………………… ۱۳۴

۴-۴- سابقه کار در شرکت ……………………………………………………………………… ۱۳۵

۴-۴-۱- رتبه بندی سابقه کار در شرکت …………………………………………………… ۱۳۵

۴-۴-۲- نمودار توزیع فراوانی سابقه کار در شرکت ………………………………….. ۱۳۵

۴-۵- تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو ۹۰۰۰……………………………………………… ۱۳۶

۴-۵-۱- رتبه بندی تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو ۹۰۰۰…………………………… ۱۳۶

۴-۵-۲- نمودار توزیع فراوانی تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو ۹۰۰۰………….. ۱۳۷

۴-۶- میزان تحصیلات مشترکین ………………………………………………………………. ۱۳۸

۱-۴-۶- رتبه بندی میزان تحصیلات مشترکین …………………………………………… ۱۳۸

۲-۴-۶- نمودار توزیع فراوانی میزان تحصیلات مشترکین …………………………… ۱۳۸

۴-۷- بررسی فرضیه های تحقیق ……………………………………………………………… ۱۳۹

فصل پنجم

۵-۱- خلاصه …………………………………………………………………………………………. ۱۴۸

۵-۲- نتیجه گیری …………………………………………………………………………………… ۱۴۹

۵-۳- پیشنهادات………………………………………………………………………………………. ۱۵۰

اشکال:

شکل ۲-۱………………………………………………………………………………………………… ۲۶

شکل ۲-۲………………………………………………………………………………………………… ۴۶

شکل ۲-۳………………………………………………………………………………………………… ۹۶

شکل ۲-۴………………………………………………………………………………………………… ۹۸

شکل ۲-۵………………………………………………………………………………………………. ۱۰۱

شکل ۲-۶………………………………………………………………………………………………… ۱۰۲

جدول

جدول ۲-۱………………………………………………………………………………………………. ۹۳

جدول ۲-۲………………………………………………………………………………………………. ۱۰۸

جدول ۳-۱………………………………………………………………………………………………. ۱۲۵

جدول ۳-۲………………………………………………………………………………………………. ۱۲۸

جدول ۴-۱………………………………………………………………………………………………. ۱۳۲

جدول ۴-۲………………………………………………………………………………………………. ۱۳۳

جدول ۴-۳………………………………………………………………………………………………. ۱۳۴

جدول ۴-۴………………………………………………………………………………………………. ۱۳۵

جدول ۴-۵………………………………………………………………………………………………. ۱۳۶

جدول ۴-۶………………………………………………………………………………………………. ۱۳۸

جدول ۴-۷………………………………………………………………………………………………. ۱۳۹

جدول ۴-۸………………………………………………………………………………………………. ۱۴۱

جدول ۴-۹………………………………………………………………………………………………. ۱۴۳

جدول ۴-۱۰…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۵

نمودارها

نمودار ۲-۱……………………………………………………………………………………………… ۳۵

نمودار ۲-۲……………………………………………………………………………………………… ۴۳

نمودار۲-۳………………………………………………………………………………………………. ۵۱

نمودار۴-۱………………………………………………………………………………………………. ۱۳۲

نمودار۴-۲………………………………………………………………………………………………. ۱۳۳

نمودار۴-۳………………………………………………………………………………………………. ۱۳۴

نمودار۴-۴………………………………………………………………………………………………. ۱۳۵

نمودار۴-۵………………………………………………………………………………………………. ۱۳۷

نمودار۴-۶………………………………………………………………………………………………. ۱۳۸

نمودار۴-۷………………………………………………………………………………………………. ۱۴۰

نمودار۴-۸………………………………………………………………………………………………. ۱۴۰

نمودار۴-۹………………………………………………………………………………………………. ۱۴۲

نمودار۴-۱۰…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۲

نمودار۴-۱۱…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۴

نمودار۴-۱۲…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۴

نمودار۴-۱۳…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۶

نمودار۴-۱۴…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۶

ضمائم

پرسشنامه یک …………………………………………………………………………………………. ۱۵۲
پرسشنامه دو………………………………………………………………………………………….. ۱۵۳

محاسبات آماری SPSS……………………………………………………………………………….. 154


دانلود فایل

اثرات استقرار نظام تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰ بر عملکرد شرکت توزیع نیروی برق جنوبغرب تهران

مقدمه:

«مشتری مهمترین ناظر بر فعالیت های ماست، او به ما وابسته نیست، ما به او وابسته ایم. مشتری در کار ما یک هدف زودگذر نیست، بلکه مشتری هدف و غایت همه اقدامات ماست. او یک فرد خارجی در سازمان ما محسوب نمی شود، بلکه مشتری جزئی از سازمان ماست. ما به خدمتی که به مشتری ارائه می دهیم، به او لطف نمی کنیم، بلکه او از این طریق، فرصتی برای ادامه کار به ما می دهد و در حق ما لطف و التفات می نماید.»

«ماهاتما گاندی» (بهرامی رخی- ۱۳۷۸- ص ۴)

تاریخ تمدن بشر، نشان می دهد که دوره های مختلف به اقتضای مجموعه ای پیوسته از شرایط آغاز می شود و عوامل مختلف تشکیل دهنده این شرایط نیز به نوبه خود براساس اصل غیرقابل تغییر «همیشگی بودن تغییر» تغییر می کنند تا جایی که ارتباط بین این عوامل، شرایط جدیدی را به وجود آورد و شرایط جدید، دورة نوینی را آغاز نکند. در بررسی تاریخ طبیعی، متوجه می شویم که اصل انتخاب اصلح، دوران مختلف طبیعی را هدایت کرده و به دوران بعدی رسانده است (مدیریت، شماره ۶، ص ۹) در تاریخ تمدن، اصلی که تکامل بر مبنای آن صورت گرفته است، «کیفیت» است. بنابراین انگیزه هر اختراع، اکتشاف و پیشرفتی، «کیفیت» است. نیاز به کیفیت به اعماق تاریخ برمی گردد و پرداختن به کیفیت، بحث جدیدی نیست. بحث جدید، ابزار تحقق کیفیت و سیاست های مدیریت کیفیت می باشد و با سیاستگذاری و مدیریت مناسب، می توان بر تغییرات ناشی از تکنولوژی، اقتصاد و نیروهای اجتماعی غلبه کرد.

فهرست مطالب

عنوان ……………………………………………………………………………………………………. صفحه
فصل اول

مقدمه …………………………………………………………………………………………………….. ۲

۱-۱- بیان مساله …………………………………………………………………………………….. ۴

۱-۲- اهمیت و ضرورت موضوع تحقیق ……………………………………………………. ۶

۱-۳- اهداف تحقیق …………………………………………………………………………………. ۷

۱-۴- فرضیه های تحقیق …………………………………………………………………………. ۹

۱-۵- تعریف عملیاتی متغیرهای تحقیق ………………………………………………………. ۹

۱-۶- روش تحقیق ………………………………………………………………………………….. ۱۲

۱-۷- ابزارها و روش گردآوری اطلاعات ………………………………………………….. ۱۲

۱-۸- جامعه آماری ………………………………………………………………………………… ۱۳

۱-۹- نمونه آماری ………………………………………………………………………………….. ۱۳

۱-۱۰- قلمرو موضوعی …………………………………………………………………………… ۱۳

۱-۱۱- قلمرو مکانی ………………………………………………………………………………… ۱۳

۱-۱۲- قلمرو زمانی ………………………………………………………………………………… ۱۴

۱-۱۳- تعریف واژگان و مفاهیم ……………………………………………………………….. ۱۴

فهرست منابع فصل اول …………………………………………………………………………… ۱۵

فصل دوم

مقدمه …………………………………………………………………………………………………….. ۱۸

بخش اول : ایزو ۹۰۰۰……………………………………………………………………………… ۲۰

۲-۱- کیفیت ……………………………………………………………………………………………. ۲۱

۲-۱-۱- تعریف کیفیت از نظر استاندارد ایزو …………………………………………….. ۲۱

۲-۱-۲- تعریف کیفیت از نظر تعدادی از محققان ……………………………………….. ۲۳

۲-۱-۳- عوامل اساسی مؤثر بر کیفیت ……………………………………………………… ۲۳

۲-۱-۴- رابطه بین مفاهیم کیفیت ………………………………………………………………. ۲۵

۲-۱-۵- متفکران کیفیت …………………………………………………………………………… ۲۶

۲-۱-۵-۱- ادوارد مینگ ………………………………………………………………………….. ۲۷

۲-۱-۵-۲- جوزف جولان ( نظریه بهبود کیفیت) …………………………………………. ۲۸

۲-۱-۵-۳- آرماندفیگنباوم ( نظریه مسؤولیت همگانی در برابر کیفیت ) …………. ۲۸

۲-۱-۵-۴- فیلیپ کرازبی ( نگرش ساختار گونه به موقعیت مدیریت جامع) ……. ۲۹

۲-۲- تاریخچه سری استانداردهای ایزو ۹۰۰۰…………………………………………… ۳۰

۲-۳- مقایسه ساختار ویرایشهای ۱۹۹۴ و۲۰۰۰………………………………………….. ۳۵

۲-۴- درک استاندارد بین المللی تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰……………………………. ۳۶

۲-۵- تشریح الزامات استاندارد ISO 9001:2000………………………………………….. 38

2-5-1- سیستم مدیریت کیفیت ………………………………………………………………… ۳۸

۲-۵-۱-۱- نیازمندیهای عمومی ……………………………………………………………….. ۳۸

۲-۵-۱-۲- نیازمندیهای مستندسازی…………………………………………………………. ۳۹

۲-۵-۲- مسئوولیت مدیریت ……………………………………………………………………… ۳۹

۲-۵-۳- شکل دهی محصول ……………………………………………………………………. ۴۰

۲-۵-۴- اندازه گیی تحلیل و بهبود ……………………………………………………………. ۴۱

۲-۵-۵- مدیریت منابع …………………………………………………………………………….. ۴۱

۲-۶- روش اجرای ایزو ۹۰۰۰………………………………………………………………….. ۴۲

۲-۶-۱- تصمیم و مدیریت ……………………………………………………………………….. ۴۳

۲-۶-۲- خط مشی کیفیت …………………………………………………………………………. ۴۴

۲-۶-۳- انتخاب استاندارد ……………………………………………………………………….. ۴۴

۲-۶-۴- انتخاب محدوده ………………………………………………………………………….. ۴۴

۲-۶-۵- طرحریزی پروژه ……………………………………………………………………….. ۴۴

۲-۶-۶- تجزیه وتحلیل شرکت ………………………………………………………………….. ۴۵

۲-۶-۷- ارزشیابی مقدماتی ……………………………………………………………………… ۴۵

۲-۶-۸- ایجاد ارتباط و انتخاب ممیز ………………………………………………………… ۴۵

۲-۶-۹- تهیه روشهای اجرایی………………………………………………………………….. ۴۵

۲-۶-۱۰- انتخاب و آموزش ممیزان داخلی…………………………………………………. ۴۶

۲-۶-۱۱- مستندسازی……………………………………………………………………………… ۴۶

۲-۶-۱۲- استقرار سیستم………………………………………………………………………… ۴۶

۲-۶-۱۳- ممیزی برای گواهینامه………………………………………………………………. ۴۷

۲-۶-۱۴- بازاریابی …………………………………………………………………………………. ۴۷

۲-۷- انواع ممیزی در سری‌ استانداردهای ایزو ۹۰۰۰…………………………………. ۴۷

۲-۸- ممیزی داخلی کیفیت ……………………………………………………………………….. ۴۸

۲-۸-۱- چهار اصل برای کارآیی ؟؟؟ داخلی کیفیت……………………………………… ۴۸

۲-۹- نقش آموزش در اجرا و نگهداری ایزو ۹۰۰۰……………………………………… ۵۰

۲-۱۰- متن کامل استاندارد ISO 9001:2000……………………………………………….. 52

2-10-1- سیستم مدیریت کیفیت ………………………………………………………………. ۵۲

۲-۱۰-۱-۱- نیازمندیهای عمومی………………………………………………………………. ۵۲

۲-۱۰-۱-۱- نیازمندیهای مستند سازی …………………………………………………….. ۵۳

۲-۱۰-۲- مسئولیت مدیریت ……………………………………………………………………… ۵۵

۲-۱۰-۲-۱- تعهد مدیریت ……………………………………………………………………….. ۵۵

۲-۱۰-۲-۲- تمرکز بر روی مشتری …………………………………………………………. ۵۵

۲-۱۰-۲-۳- خط مشی کیفیت …………………………………………………………………… ۵۶

۲-۱۰-۲-۴- طرحریزی …………………………………………………………………………… ۵۶

۲-۱۰-۲-۵- مسؤولیت ، اختیار و ارتباطات ……………………………………………….. ۵۷

۲-۱۰-۲-۶- بازنگری مدیریت ………………………………………………………………….. ۵۸

۲-۱۰-۳- مدیریت منابع …………………………………………………………………………… ۵۹

۲-۱۰-۳-۱- تأمین منابع ………………………………………………………………………….. ۵۹

۲-۱۰-۳-۲- منابع انسانی ………………………………………………………………………… ۵۹

۲-۱۰-۳-۳- زیرساختها ………………………………………………………………………….. ۶۰

۲-۱۰-۳-۴- شکل دهی محصول ………………………………………………………………. ۶۰

۲-۱۰-۴- شکل دهی محصول ………………………………………………………………….. ۶۰

۲-۱۰-۴-۱- برنامه ریزی شکل دهی محصول …………………………………………… ۶۰

۲-۱۰-۴-۲- فرایندهای مرتبط با مشتری ………………………………………………….. ۶۱

۲-۱۰-۴-۳- طراحی و توسعه ………………………………………………………………….. ۶۳

۲-۱۰-۴-۴- خرید ………………………………………………………………………………….. ۶۵

۲-۱۰-۴-۵- تدارک تولید و خدمات …………………………………………………………… ۶۶

۲-۱۰-۴-۶- کنترل تجهیزات پایش و اندازه گیری ………………………………………. ۶۹

۲-۱۰-۵- اندازه گیری، تجزیه و تحلیل و بهبود ………………………………………….. ۷۰

۲-۱۰-۵-۱- کلیات ………………………………………………………………………………….. ۷۰

۲-۱۰-۵-۲- پایش و اندازه گیری …………………………………………………………….. ۷۰

۲-۱۰-۵-۳- کنترل محصول نامنطبق ………………………………………………………… ۷۲

۲-۱۰-۵-۴- تجزیه و تحلیل داده ها ………………………………………………………….. ۷۳

۲-۱۰-۵-۵- بهبود ………………………………………………………………………………….. ۷۳

۲-۱۱- تأثیر ایزو ۹۰۰۰ بربهبود فرایندهای سازمان …………………………………… ۷۵

۲-۱۱-۱- مستندسازی فرایندهای موثر بر کیفیت ……………………………………….. ۷۵

۲-۱۱-۲- حفظ سوابق و اطلاعات …………………………………………………………….. ۷۵

۲-۱۱-۳- بهسازی مستمر ……………………………………………………………………….. ۷۶

۲-۱۲- مشکلات اجرایی دریافت گواهینامه ایزو ۹۰۰۰………………………………….. ۷۷

۲-۱۲-۱- تهیه رویه ها و مستندسازی ……………………………………………………… ۷۷

۲-۱۲-۲- عدم پشتیبانی مدیریت ……………………………………………………………….. ۷۷

۲-۱۲-۳- عدم رویه ها ……………………………………………………………………………. ۷۸

۲-۱۲-۴- مقاومت کارکنان ………………………………………………………………………. ۷۸

۲-۱۲-۵- برداشتهای متضاد ……………………………………………………………………. ۷۸

۲-۱۲-۶- آموزش …………………………………………………………………………………… ۷۹

۲-۱۲-۷- محدودیت و فشار زمان ……………………………………………………………. ۷۹

۲-۱۲-۸- فقدان اطلاعات …………………………………………………………………………. ۷۹

۲-۱۲-۹- سیاستهای قدیمی شرکت …………………………………………………………… ۸۰

۲-۱۲-۱۰- اجرای اقدامات اصلاحی ………………………………………………………….. ۸۰

۲-۱۲-۱۱- کالببراسیون ………………………………………………………………………….. ۸۰

۲-۱۲-۱۲- فرایند تصویب مدارک وهزینه های تهیه مدارک …………………………. ۸۱

۲-۱۳- هدف از استقرار نظام تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰……………………………….. ۸۲

۲-۱۴- فواید و مزایای استقرار نظام تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰…………………….. ۸۴

۲-۱۴-۱- کاهش منابع و زمان صرف شده ……………………………………………….. ۸۴

۲-۱۴-۲- صرفه جویی اقتصادی در تولید …………………………………………………. ۸۴

۲-۱۴-۳- حداقل نمودن ضرر و زیانهای آتی …………………………………………….. ۸۴

۲-۱۴-۴- تقلیل هزینه های خدمات پس از فروش ……………………………………….. ۸۴

۲-۱۴-۵- سهم بازار ………………………………………………………………………………. ۸۴

۲-۱۴-۶- فشار زمانی …………………………………………………………………………….. ۸۵

۲-۱۴-۷- دوروی یک سکه ………………………………………………………………………. ۸۵

۲-۱۴-۸- افزایش سطح کیفی …………………………………………………………………… ۸۵

۲-۱۴-۹- مزیت صادرات ………………………………………………………………………… ۸۵

۲-۱۵- معایب سیستم تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰………………………………………….. ۸۶

۲-۱۵-۱- هزینه های اجرای ایزو ۹۰۰۰……………………………………………………… ۸۶

۲-۱۵-۲- بروکراسی ………………………………………………………………………………. ۸۷

۲-۱۵-۳- سلب ابتکار ……………………………………………………………………………… ۸۷

۲-۱۶- نقش دولتها و استانداردهای ایزو ۹۰۰۰…………………………………………… ۸۷

بخش دوم : عملکرد و ارزیابی عملکرد ………………………………………………………. ۸۸

۲-۱- تعریف عملکرد ……………………………………………………………………………….. ۸۹

۲-۲- سطوح تجزیه و تحلیل عملکرد ………………………………………………………….. ۹۰

۲-۳- تعاریف ارزشیابی …………………………………………………………………………… ۹۰

۲-۳-۱- معیارهای ارزشیابی عملکرد ………………………………………………………… ۹۰

۲-۴- سیر تکامل مدل امتیازات متوازن ……………………………………………………… ۹۲

۲-۵- سنجش متوازن عملکرد شرکت ………………………………………………………… ۹۴

۲-۵-۱- چارچوب BSC……………………………………………………………………………… 95

2-5-1-1- جنبه مالی ……………………………………………………………………………… ۹۷

۲-۵-۱-۲- جنبه مشتری …………………………………………………………………………. ۹۷

۲-۵-۱-۳- جنبه فرایندهای داخلی …………………………………………………………….. ۹۸

۲-۵-۱-۴- جنبه آموزش و رشد ………………………………………………………………. ۹۹

۲-۵-۲- نقش و کارکرد BSC…………………………………………………………………….. 99

2-6- مفاهیم عمده در BSC……………………………………………………………………….. 100

2-6-1- عملکرد در سطح واحد تجاری ……………………………………………………… ۱۰۰

۲-۶-۲- رابطه های علت ومعلولی …………………………………………………………….. ۱۰۰

۲-۶-۳- اندازه های مالی و غیر مالی ………………………………………………………… ۱۰۱

۲-۶-۴- اعلام استراتژیهای بنگاه به کارکنان ……………………………………………… ۱۰۱

۲-۷- BSC در دیدگاه نیروی انسانی ………………………………………………………….. ۱۰۲

۲-۸- تعیین اهداف BSC به عنوان یک تصمیم مشترک ………………………………….. ۱۰۲

۲-۹- روش شناسی BSC…………………………………………………………………………… 104

2-10- کارت امتیازی شاخص عملکرد کلیدی …………………………………………….. ۱۰۵

۲-۱۱- معیارهای متوازن، چرا آنرا به کار می بریم ……………………………………. ۱۰۵

۲-۱۲- قدمهای بعدی در معیارهای متوازن ……………………………………………….. ۱۰۶

۲-۱۳- ارزشیابی مالی سنتی در مقابل BSC…………………………………………………. 107

2-14- مزایای مدل کارت امتیازی متوازن …………………………………………………. ۱۰۹

۲-۱۵- معایب مدل کارت امتیازی متوازن ………………………………………………….. ۱۰۹

۲-۱۶- تفاوت مدل کارت امتیازی متوازن در شرکتهای دولتی و خصوصی …… ۱۱۰

بخش سوم : پیشینه تحقیق ……………………………………………………………………….. ۱۱۱

۲-۱- رابطه بین ایزو ۹۰۰۰ و عملکرد ……………………………………………………….. ۱۱۲

۲-۲- پیشینه تحقیق …………………………………………………………………………………. ۱۱۳

فهرست منابع فارسی ………………………………………………………………………………. ۱۱۶

فهرست منابع خارجی ………………………………………………………………………………. ۱۱۹

فصل سوم

مقدمه …………………………………………………………………………………………………….. ۱۲۲

۳-۱- روش تحقیق ………………………………………………………………………………….. ۱۲۲

۳-۲- روش گردآوری اطلاعات ………………………………………………………………… ۱۲۳

۳-۳- تحلیل آماری و روشهای تجزیه و تحلیل اطلاعات ………………………………. ۱۲۴

۳-۴- مقیاس ………………………………………………………………………………………….. ۱۲۴

۳-۵- تعیین اعتبار پرسشنامه …………………………………………………………………… ۱۲۶

۳-۶- تعیین روایی پرسشنامه …………………………………………………………………… ۱۲۷

۳-۷- فرضیه های تحقیق …………………………………………………………………………. ۱۲۷

۳-۸- محدودیتهای تحقیق ………………………………………………………………………… ۱۲۹

فهرست منابع فصل سوم …………………………………………………………………………. ۱۳۰

فصل چهارم

۴-۱- رده مدیریتی جامعة کارشناسان ………………………………………………………. ۱۳۲

۴-۱-۱- رتبه بندی از نظر رده مدیریتی …………………………………………………….. ۱۳۲

۴-۱-۲- نمودار توزیع فراوانی رده مدیریتی ………………………………………………. ۱۳۲

۴-۲- تحصیلات کارشناسان …………………………………………………………………….. ۱۳۳

۴-۲-۱- رتبه بندی از نظر تحصیلات ………………………………………………………… ۱۳۳

۴-۲-۲- نمودار توزیع فراوانی تحصیلات ………………………………………………….. ۱۳۳

۴-۳- رشته تحصیلی کارشناسان ……………………………………………………………… ۱۳۴

۴-۳-۱- رتبه بندی رشته تحصیلی ……………………………………………………………. ۱۳۴

۴-۳-۲- نمودار توزیع فراوانی رشته تحصیلی …………………………………………… ۱۳۴

۴-۴- سابقه کار در شرکت ……………………………………………………………………… ۱۳۵

۴-۴-۱- رتبه بندی سابقه کار در شرکت …………………………………………………… ۱۳۵

۴-۴-۲- نمودار توزیع فراوانی سابقه کار در شرکت ………………………………….. ۱۳۵

۴-۵- تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو ۹۰۰۰……………………………………………… ۱۳۶

۴-۵-۱- رتبه بندی تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو ۹۰۰۰…………………………… ۱۳۶

۴-۵-۲- نمودار توزیع فراوانی تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو ۹۰۰۰………….. ۱۳۷

۴-۶- میزان تحصیلات مشترکین ………………………………………………………………. ۱۳۸

۱-۴-۶- رتبه بندی میزان تحصیلات مشترکین …………………………………………… ۱۳۸

۲-۴-۶- نمودار توزیع فراوانی میزان تحصیلات مشترکین …………………………… ۱۳۸

۴-۷- بررسی فرضیه های تحقیق ……………………………………………………………… ۱۳۹

فصل پنجم

۵-۱- خلاصه …………………………………………………………………………………………. ۱۴۸

۵-۲- نتیجه گیری …………………………………………………………………………………… ۱۴۹

۵-۳- پیشنهادات………………………………………………………………………………………. ۱۵۰

اشکال:

شکل ۲-۱………………………………………………………………………………………………… ۲۶

شکل ۲-۲………………………………………………………………………………………………… ۴۶

شکل ۲-۳………………………………………………………………………………………………… ۹۶

شکل ۲-۴………………………………………………………………………………………………… ۹۸

شکل ۲-۵………………………………………………………………………………………………. ۱۰۱

شکل ۲-۶………………………………………………………………………………………………… ۱۰۲

جدول

جدول ۲-۱………………………………………………………………………………………………. ۹۳

جدول ۲-۲………………………………………………………………………………………………. ۱۰۸

جدول ۳-۱………………………………………………………………………………………………. ۱۲۵

جدول ۳-۲………………………………………………………………………………………………. ۱۲۸

جدول ۴-۱………………………………………………………………………………………………. ۱۳۲

جدول ۴-۲………………………………………………………………………………………………. ۱۳۳

جدول ۴-۳………………………………………………………………………………………………. ۱۳۴

جدول ۴-۴………………………………………………………………………………………………. ۱۳۵

جدول ۴-۵………………………………………………………………………………………………. ۱۳۶

جدول ۴-۶………………………………………………………………………………………………. ۱۳۸

جدول ۴-۷………………………………………………………………………………………………. ۱۳۹

جدول ۴-۸………………………………………………………………………………………………. ۱۴۱

جدول ۴-۹………………………………………………………………………………………………. ۱۴۳

جدول ۴-۱۰…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۵

نمودارها

نمودار ۲-۱……………………………………………………………………………………………… ۳۵

نمودار ۲-۲……………………………………………………………………………………………… ۴۳

نمودار۲-۳………………………………………………………………………………………………. ۵۱

نمودار۴-۱………………………………………………………………………………………………. ۱۳۲

نمودار۴-۲………………………………………………………………………………………………. ۱۳۳

نمودار۴-۳………………………………………………………………………………………………. ۱۳۴

نمودار۴-۴………………………………………………………………………………………………. ۱۳۵

نمودار۴-۵………………………………………………………………………………………………. ۱۳۷

نمودار۴-۶………………………………………………………………………………………………. ۱۳۸

نمودار۴-۷………………………………………………………………………………………………. ۱۴۰

نمودار۴-۸………………………………………………………………………………………………. ۱۴۰

نمودار۴-۹………………………………………………………………………………………………. ۱۴۲

نمودار۴-۱۰…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۲

نمودار۴-۱۱…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۴

نمودار۴-۱۲…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۴

نمودار۴-۱۳…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۶

نمودار۴-۱۴…………………………………………………………………………………………….. ۱۴۶

ضمائم

پرسشنامه یک …………………………………………………………………………………………. ۱۵۲
پرسشنامه دو………………………………………………………………………………………….. ۱۵۳

محاسبات آماری SPSS……………………………………………………………………………….. 154

دانلود فایل

پروژه بررسی رویکردهائی نوین در مدیریت شش سیگما، مهندسی ارزش و مهندسی مجدد

بخش اول) مقدمه

شرکتها و سازمانهای تجاری برای بقا در عرصه تجارت باید سودآور باشند و با ارائه خدمات و محصولات پاسخگوی نیازهای مشتریان خود بوده ودر عین حال با گسترش تجاری و صنعتی، ایجاد فرصتهای شغلی و پرداخت مالیات به جامعه و کشور خود خدمت نمایند. شرط اول سودآوری برای یک سازمان اینست که مشتریان به خرید و استفاده از محصول یا خدمت آن سازمان، علاقمند و مایل باشند. این علاقه و تمایل از تطابق نیازهای آنها با محصولات و خدمات ارائه شده سازمان نشأت می‌گیرد. هر مشتری دربارة محصول دریافتی، اعم از کالا یا خدمات، شرایط خاصی را در نظر دارد، در حقیقت می‌توان گفت مجموعه‌ای از شرایط هستند که نیاز وانتظار مشتری را شکل می‌دهند. چنانچه سازمان یا شرکتی بتواند پاسخگوی شرایط مورد نظر مشتری باشد، سازمانی موثر (effective) است که مسلماً در آینده با اقبالی بیشتر مواجه می‌شود در غیراینصورت سازمانی غیرموثر (Ineffective) بوده و چشم‌اندازی خطرناک را پیش رو دارد. توقع مشتری بسیار فراتر از پرداخت وجه و دریافت کالا یا خدمات است. رضایتمندی وی زمانی حاصل می شود که محصول یا خدمتی را که در قبال پرداخت وجه دریافت می‌نماید با مجموعه شرایط وی سازگار باشد. در این صورت است که مشتری ادعا می‌کند کالا یا خدمات دریافتی و از «کیفیت خوبی» برخوردار بوده است.

فهرست مطالب

عنوان    صفحه
فصل اول: مقدمه
بخش اول) مقدمه     ۲
–    کیفیت چیست؟     ۳
–    مدیریت کیفیت فراگیر     ۷
–    اصول مدیریت کیفیت فراگیر     ۸
–    متدولوژی تحقیق حاضر     ۱۵
فصل دوم : شش سیگما
بخش اول) مقدمه     ۱۸
–    چرا شش سیگما؟    ۱۸
–    پدیده شش سیگما    ۲۱
بخش دوم) تاریخچه    ۲۵
–    تاریخچه    ۲۵
–    بیل اسمیت پدر شش سیگما    ۲۹
بخش سوم) شش سیگما چیست؟    ۳۳
–    لزوم اجرای شش سیگما    ۳۳
–    شش سیگما: فلسفه، ابزار یا استراتژی؟    ۳۷
–    اهداف نهایی شش سیگما    ۳۸
–    برخی فوائد اجرای شش سیگما    ۳۹
–    برخی فوائد مدیریتی شش سیگما    ۴۲
بخش چهارم) روند اجرائی شش سیگما    ۴۴
–    اجرای استراتژیک شش سیگما    ۴۵
–    اجرای تاکتیکی شش سیگما    ۴۸
–    DMAIC چیست؟    ۵۰
–    فاز اول: تعریف    ۵۰
–    فاز دوم: اندازه گیری    ۵۴
–    فاز سوم: تحلیل    ۵۶
–    فاز چهارم: بهبود    ۵۹
–    فاز پنجم: کنترل    ۶۰
–    سایر موارد    ۶۲
–    DMADV چیست؟    ۶۵
–    اشکال مختلف اجرای شش سیگما    ۶۸
بخش پنجم) مبانی آماری شش سیگما    ۷۲
–    مقدمه    ۷۲
–    توزیع نرمال    ۷۵
–    توزیع نرمال استاندارد    ۷۶
–    توزیع نرمال در حالت کلی    ۷۸
–    محاسبة سطح سیگما    ۸۳
بخش ششم) سخت افزار و نرم افزار شش سیگما    ۸۸
–    سخت افزار شش سیگما    ۸۸
۱)    ابزارهای مقدماتی و سازماندهی اطلاعات    ۸۹
۲)    ابزار جمع آوری اطلاعات    ۹۴
۳)    ابزارهای تحلیل داده ها و فرایندها    ۱۰۱
۴)    ابزارهای تحلیل آماری    ۱۱۳
–    نرم افزار شش سیگما    ۱۱۵
بخش هفتم) تعلیم و آموزش شش سیگما    ۱۲۶
–    چه کسانی؟ چه تعلیماتی؟    ۱۲۷
–    یاد‌گیری سایر مهارتها    ۱۳۲
بخش هشتم) ساختار سازمانی شش سیگما    ۱۳۶
–    کمربند سیاه    ۱۳۶
–    کمربند سیاه ارشد    ۱۳۷
–    حامی یا قهرمان    ۱۳۸
–    کمربند سبز    ۱۴۰
–    رهبری اجرائی    ۱۴۱
–    صاحبان فرایند    ۱۴۲
بخش نهم) شش سیگما و سایز سازمانی    ۱۴۳
–    محور مدیریت    ۱۴۴
–    محور کارکنان    ۱۴۸
بخش دهم) علل عملکرد موفق شش سیگما    ۱۵۰
–    علت اول: مشتری گرائی    ۱۵۱
–    علت دوم: اصلاح عملکرد مدیریت    ۱۵۱
–    علت سوم: مدیریت براساس حقایق    ۱۵۲
–    علت چهارم: علاج قبل از وقوع    ۱۵۲
–    علت پنجم: تیم و مشارکت بی حد و مرز    ۱۵۳
–    علت ششم: بازیافت سرمایه    ۱۵۳
–    سایر علل    ۱۵۴
فصل سوم : مهندسی ارزش
بخش اول ) مقدمه     ۱۵۷
بخش دوم ) تاریخچه     ۱۶۳
–    تاریخچه مهندسی ارزش    ۱۶۳
–    تاریخچه مهندسی ارزش در ایران     ۱۶۹
بخش سوم ) ارزش و پارامترهای آن     ۱۷۲
–    تعریف ارزش و انواع آن     ۱۷۲
–     هزینه وانواع آن     ۱۷۴
–    کارکرد و انواع آن     ۱۷۷
–    کیفیت     ۱۸۱
–    ارزش از دیدگاههای متفاوت     ۱۸۲
–    سایر تعاریف مرتبط     ۱۸۴
بخش چهارم) مهندسی ارزش     ۱۸۶
–    تعریف مهندسی ارزش     ۱۸۶
–    فرایند مهندسی ارزش     ۱۹۲
۱)    روش تحلیلی     ۱۹۴
۲)     روش خلاقیت     ۱۹۶
–    برخی دستاوردهای به کارگیری مهندسی ارزش     ۱۹۸
بخش پنجم ) زمان اجرای مهندسی ارزش     ۲۰۰
بخش ششم ) روند اجرائی مهندسی ارزش     ۲۰۵
–    برنامه کار پیشنهادی انجمن بین المللی ارزش     ۲۰۶
–    مطالعات مقدماتی     ۲۰۸
–    مطالعات ارزش    ۲۱۰
–    مطالعات تکمیلی     ۲۱۶
–    بررسی برنامه کار هفت مرحله‌ای مهندسی ارزش     ۲۱۶
۱)    فاز انتخاب     ۲۱۸
۲)     فاز بررسی یا اطلاعات     ۲۲۵
۳)     فاز خلاقیت     ۲۳۹
۴)    فاز ارزیابی     ۲۴۶
۵)    فاز بسط و توسعه     ۲۶۰
۶)    فاز ارائه     ۲۶۲
۷)    فاز اجرا و ممیزی     ۲۶۸
فصل چهارم : مهندسی مجدد
بخش اول) مقدمه    ۲۷۵
–    مقدمه    ۲۷۵
–    مهندسی مجدد؛ دگرگون سازی    ۲۷۹
بخش دوم) مهندسی مجدد چیست؟    ۲۸۳
–    تعریف و واژه های کلیدی    ۲۸۳
–    دلائل نیاز به مهندسی مجدد در دگرگون سازی    ۲۸۹
۱)    مشتریان دگرگون شده اند    ۲۹۰
۲)    رقابت تنگاتنگ    ۲۹۵
۳)    دگرگونی ها پیوسته اند    ۲۹۷
–    مهندسی مجدد سازمانها چیست؟    ۳۰۷
بخش سوم) روند اجرائی مهندسی مجدد    ۳۱۶
–    گام اول؛ بدانید چه می خواهید    ۳۱۸
۱)    درک نیاز و توان دگرگون کردن    ۳۲۰
۲)    تحلیل ذی نفعان کلیدی و نیازهای آنها     ۳۲۲
۳)    چارچوبی برای موفقیت    ۳۴۰
–    گام دوم: برنامه ریزی کنید    ۳۴۵
۱)    فرایند برنامه ریزی    ۳۴۷
–    گام سوم: اجرا کنید    ۳۵۲
۱)    تکنیک های فنی    ۳۵۲
۲)    تکنیک های فرهنگی    ۳۵۹
–    گام چهارم: سنجش و ارزیابی کنید    ۳۷۶
۱)    کنترل و بازبینی عملیات    ۳۷۷
۲)    کنترل نتایج    ۳۸۳
فصل پنجم : مقایسه و نتیجه گیری
بخش اول ) مرور رویکردها     ۳۹۱
–    خلاصه     ۳۹۲
۱)    شش سیگما چیست؟     ۳۹۲
۲)     مهندسی ارزش چیست؟     ۳۹۳
۳)    مهندسی مجدد چیست؟     ۳۹۴
بخش دوم ) مقایسه رویکردها     ۳۹۵
–    شباهت ها     ۳۹۵
–    تفاوت ها     ۳۹۷
–    نتیجه گیری و ارائه پیشنهاد     ۴۰۲
فصل ششم : منابع و مآخذ
–    منابع فارسی     ۴۰۵
–    منابع لاتین     ۴۰۶

دانلود فایل

مقاله مدیریت آموزشی اصول و کاربرد آنها

تشخیص مفاهیم:

مدیریت در مفهوم کلی و عام آن به شکل ها و با دیدگاههای متفاوت تعریف شده است . همه اندیشمندان مدیریت در یک نکته اتفاق نظر دارند و آن این است که مدیریت عامل رسیدن به اهداف سازمان می باشد . استونر “stoner”  می گوید ،   فرآیند برنامه ریزی ، سازماندهی ، هدایت و کنترل کوشش های اعضای سازمان و استفاده از تمام منابع سازمان برای دست یابی به اهداف معین سازمانی است . بیشترین تأکید این تعریف بر وظایف اصلی مدیریت و استفاده از همه منابع و امکانات برای رسیدن به هدف های سازمانی می باشد .

فلیپو “Flippo” مدیریت را هماهنگی همه منابع از طریق فراگردهای برنامه ریزی و کنترل عملیات سازمان بطوری که هدف ها را بتوان بطور موثر و صرفه جویانه حاصل نمود تعریف می کند . در این تعریف مدیریت جریانی مجموعه ای است که مهم ترین کار او هماهنگی ، برنامه ریزی و کنترل است . اساسی ترین نکته در تعریف فوق اصطلاحات موثر و صرفه جویانه است . موثر بودن کار مدیر یعنی دست یافتن به هدف ها و آنچه سازمان می بایست به آن برسد . مفهوم صرفه جویانه به معنی استفاده مناسب ، بجا و اقتصادی از امکانات و منابع موجود در سازمان است . مدیر باید در ظرف زمان و مکان و رعایت عمر و انرژی مصرف شده از منابع استفاده بهینه کند . صرفه جویانه یعنی این که برآیند نتایج بدست آمده بطور قایل ملاحظه ای از برآیند منابع ، نیروها ، امکانات ، انرژی و زمان صرف شده بیشتر باشد .

فهرست مطالب

۱-… تشخیص مفاهیم : ۳

۱-۱-  مدیریت ، مدیریت آموزشی اصول و کاربرد آنها ۳

۱-۲-  انواع سبکهای مدیریتی : ۶

۱-۳-  آموزش و انواع آن. ۹

۱-۴-  سیستم ، انواع و کارکردهای آن ( نگرش سیستمی در مدیریت آموزشی ) ۱۱

۱-۵-  سازمان ، انواع و کارکردهای آن  ( نظریه های سازمان مدیریت ) ۱۵

۲-.. برنامه ریزی ، نظارت بر اجرای برنامه ها : ۱۹

۲-۱-  برنامه ریزی آموزشی و نظارت بر اجرای آن برنامه ها ۱۹

۲-۲-  فرآیند برنامه ریزی آموزشی.. ۲۰

۲-۳-  اصول تدوین اهداف کلی و جزئی دوره آموزشی.. ۲۱

۲-۴-  اصولا تحلیل محتوای دوره آموزشی.. ۲۳

۲-۵-  ویژگیهای اساسی آموزش پودمانی.. ۲۳

۳-. ارزشیابی از دوره های آموزشی. ۲۷

۳-۱-  مفهوم ارزشیابی آموزشی و روشهای آن. ۲۷

۳-۲-  اصول ارشیابی جامع و فراگیر. ۲۸

۳-۳-  اصول ارزشیابی از اثر بخشی آموزشی.. ۳۰

۴-. نحوه تهیه گزارش های مورد نیاز یک آموزشگاه. ۳۷

۴-۱-  پایه های اساسی و مقررات مکاتبات اداری.. ۳۷

۵-. برقراری روابط انسانی و اصول ارتباطات.. ۳۹

۵-۱-  اصول برقراری روابط انسانی.. ۳۹

۵-۲-  مفهوم ارتباط و عوامل تشکیل دهنده آن. ۴۰

۵-۳-  عوامل مؤثر ارتباطی و سدها و موانع ارتباط.. ۴۲

۵-۴-  اصول روانشناسیعمومی.. ۴۵

۵-۵-  اصول جامعه شناسی عمومی : ۴۸

۶-.. نظارت بر امور مالی آموزشگاه : ۵۱

۶-۱-  هدف اصلی حسابداری و مفهوم معادله اصل آن. ۵۱

۶-۲-  مفاهیم و اصطلاحات حسابداری ( دارایی ها و بدهی ها ) ۵۴

۶-۳-  اصول عمومی حسابداری.. ۵۷

۶-۴-  ثبت معاملات حساب ها ( شناخت دفاتر مالی قانونی و دفاتر کمکی حسابداری ) ۵۹

۶-۵-  انواع گزارشهای حسابداری ( تراز آزمایشی ، ترازنامه ، صورت سود و زیان و صورت حساب ) ۶۵

۷-. تهیه محتوای مربوط به خلاقیت و نوآوریهای مدیر: ۸۱

۷-۱-  خلاقیت ، نوآوری و فنون آنها ۸۱

۷-۲-  شیوه های تفکر خلاق.. ۸۶

۷-۳-  موانع خلاقیت ونوآوری  درسازمانها: ۹۰

۸-. نحوه پیشگیری از حوادث و رعایت نکات ایمنی و بهداشت محیط کار : ۹۳

۸-۱-  حوادث شغلی و علل بروز آنها و بهداشت محیط کار. ۹۳

۸-۲-  اصول پیشگیری از حوادث و رعایت نکات ایمنی و بهداشت محیط کار. ۱۰۴

۸-۳-  عوارض جانبی و اصول کمکهای اولیه. ۱۰۸

۸-۴-  آتش‌سوزی و اصول انجام آتش نشانی.. ۱۱۳

۸-۵-  آسیب‌های‌ الکتریکی‌.. ۱۱۶

۸-۶-  اقدامات‌ در وضعیت‌های‌ اورژانس‌: ۱۱۹

دانلود فایل

پایان نامه بررسی چگونگی مدیریت و تاثیر آن بر عملکرد کارکنان

مقدمه:

مولفه های جز دستمزد وجود دارند که نیروی کار برتر را حفظ می کند عاملی دیگری جزء بهای نازل کالا نیز وجود دارند که مشتریان خود را حفظ می نمایند همچنین در توسعه و اقتصاد کشور به جزء ثروت و منابع موجود در آن عوامل وجود دارند که پیشرفت را تضمین می کند. چه بسا کشورهایی که با در دست داشتن معادن، منابع مختلف از جمله کشور های با درآمد کم و اقتصاد ضعیف تک محصولی به شمار می روند و کشورهای که با فقر منابع طبیعی دارای اقتصادی کار آمد و تاثیر گذار می باشند و البته فاکتور اصلی و مهم دیگری به نام مدیریت نیز به کمک می آید.

مدیریتی، یک مدیریت صحیح محسوب می شود که یک مدیریت موثر می باشد. مدیریت موثر جزء منابع اصلی توسعه ملتها شده است و مهمترین منابع لازم برای توسعه ملتها است. اعمال مدیریت توسط مدیر در موفقیعت یک سازمان نقش بسزایی دارد هر چه سازمان پیچیده تر باشد نقش مدیریت دشوار تر خواهد شد. مدیریت یعنی تصمیم گیری در زمان مناسب با افراد مناسب در جای که فعالیت در آن جریان دارد.

فهرست

عنوان                                                              صفحه

فصل اول:  کلیات تحقیق………………………………………………………………………….. ۱

موضوع تحقیق: بررسی چگونگی مدیریت و تاثیر آن بر عملکرد کارکنان………………. ۲

مقدمه: ………………………………………………………………………………………………… ۲

فرضیه های تحقیق………………………………………………………………………………….. ۵

هدف تحقیق: ……………………………………………………………………………………….. ۵

ضرورت تحقیق……………………………………………………………………………………… ۷

محدودیت ها و مشکلات تحقیق………………………………………………………………… ۸

تعریف واژه ها و اصطلاحات……………………………………………………………………. ۹

فصل دوم: ادبیات موضوع…………………………………………………………………………. ۱۱

تاریخچه موضوع…………………………………………………………………………………….. ۱۲

مدیریت در دوران باستان………………………………………………………………………….. ۱۲

تعریف مدیریت:…………………………………………………………………… ۱۴

اهمیت مدیریت:. …………………………………………………………………………………… ۱۵

مدیر و مدیریت موفق و موثر: …………………………………………………………………… ۱۵

سطوح مدیریت:……………………………………………………………………. ۱۶

مهارتها ی مدیریتی:. ………………………………………………………………………………. ۱۷

نقش های مدیریتی:: ………………………………………………………………………………. ۱۹

مدیریت مشارکتی: …………………………………………………………………………………. ۲۱

فلسفه مدیریت مشارکتی:………………………………………………………….. ۲۲

پیش نیازهای نظام مشارکت: …………………………………………………………………….. ۲۲

مزایای حاصل از مدیریت مشارکتی: …………………………………………………………… ۲۴

محدودیت های مدیریت مشارکتی: ……………………………………………………………. ۲۵

انواع برنامه های مدیریت مشارکتی: ……………………………………………………………. ۲۶

۱- نظام پیشنهادها: ………………………………………………………………………………… ۲۶

مراحل پیاده سازی نظام پیشنهادها: …………………………………………………………….. ۲۸

۲- نظام مدیریت کیفیت جامع: …………………………………………………………………. ۲۹

ارکان مدیریت کیفیت جامع: …………………………………………………………………….. ۳۰

فلسفه ادوارد(دمینک(………………………………………………………………………………. ۳۱

۳- گروه های کنترل کیفی:…………………………………………………………. ۳۲

پیش فرض ها وفلسفه کنترل کیفی: ……………………………………………………………. ۳۳

و چگونگی شکل گیری گروه کنترل کیفی تاثیر اهداف آن…………………………………. ۳۴

۴- تیم های خودگردان: …………………………………………………………………………… ۳۵

۵- طراحی های مالکیت کارکنان…………………………………………………………………. ۳۶

۶- مدیریت بر مبنای هدف……………………………………………………………………….. ۳۶

۷- دیگر برنامه های مدیریت مشارکتی…………………………………………………………. ۳۷

مدیریت منابع انسانی……………………………………………………………………………….. ۳۸

وظایف مدیریت منابع انسانی…………………………………………………………………….. ۳۹

برنامه ریزی منابع انسانی:………………………………………………………….. ۳۹

برنامه ریزی نیروی انسانی، کارمند یابی و گزینش…………………………………………… ۴۰

استخدام: ……………………………………………………………………………………………… ۴۰

 -۲آموزش و توسعه نیروی انسانی………………………………………………………………. ۴۱

۳- نظام ارزیابی عملکرد نیروی انسانی………………………………………………………… ۴۳

۴- نظام جبران خدمات و انگیزه………………………………………………………………….. ۴۵

اهداف: ……………………………………………………………………………………………….. ۴۶

۵- برنامه ریزی و پرورش مسیر پیشرفت شغلی…………………………………………….. ۴۷

۶- بهبود ارتباطات منایع انسانی: ……………………………………………………………….. ۴۸

عناصر فراگرد ارتباطات……………………………………………………………………………. ۴۹

عناصر فرستنده یا منبع خبر……………………………………………………………………….. ۴۹

به رمز تبدیل نمودن و خارج ساختن از رمز…………………………………………………… ۴۹

دریافت کننده: ………………………………………………………………………………………. ۴۹

بازخور:……………………………………………………………………………………………….. ۵۰

موانع ارتباطات موثر: ………………………………………………………………………………. ۵۰

اثرهای ادراکی……………………………………………………………………………………….. ۵۰

مفاهیم کلمات………………………………………………………………………………………… ۵۱

تفاوت در سطح سازمانی………………………………………………………………………….. ۵۱

دیگر موارد: …………………………………………………………………………………………. ۵۲

موارد دیگر در مورد ارتباطات: ………………………………………………………………….. ۵۳

۷- نظام ایمنی و سلامتی کارکنان: ………………………………………………………………. ۵۴

نظام حقوق و مزایا………………………………………………………………………………….. ۵۷

شرح شغل: ………………………………………………………………………………………….. ۵۷

روش طبقه بندی…………………………………………………………………………………….. ۵۸

نظریه های متداول در زمینه حقوق و دستمزد…………………………………………………. ۵۹

۱- نظریه عرضه و تقاضا…………………………………………………………………………… ۵۹

۲- نظریه هزینه زندگی……………………………………………………………………………… ۵۹

۳- نظریه قدرت پرداخت………………………………………………………………………….. ۶۰

۴- نظریه کارائی……………………………………………………………………………………… ۶۰

الف- روش های تعیین مزد کاران انفرادی…………………………………………………….. ۶۲

۱- روش کار مزدی تکه کاری……………………………………………………………………. ۶۲

۲-روش پرداخت بر مبنای استانداردها: ……………………………………………………….. ۶۲

ب: روش های مزد کارانه گروهی……………………………………………………………….. ۶۳

ج: روش های تعیین مزد کارانه سازمانی: …………………………………………………….. ۶۳

د: طرح های تشویقی سرپرستان…………………………………………………………………. ۶۴

رهبری اثر بخش…………………………………………………………………………………….. ۶۶

هر سربازی حق دارد یک فرمانده لایق داشته باشد………………………………………….. ۶۶

رهبری…………………………………………………………………………………………………. ۶۶

منظور از  رهبری و  ویژگی های آن……………………………………………………………. ۶۷

فرق رهبری با مدیریت…………………………………………………………………………….. ۶۸

منابع قدرت رهبری…………………………………………………………………………………. ۶۹

وظایف رهبری………………………………………………………………………………………. ۷۰

ویژگی های یک رهبر موثر……………………………………………………………………….. ۷۱

سبک های عمده رهبری……………………………………………………………………………. ۷۳

سبک رهبری اثر بخش از دیدگاه فیدلر: ………………………………………………………. ۷۳

نظریه سبک رهبری رینسیس لیکرت……………………………………………………………. ۷۴

مدل شبکه رهبری یا سبک سنجش رهبری…………………………………………………….. ۷۵

مدیریت ضعیف(۱-۱)……………………………………………………………………………… ۷۶

مدیریت وظیفه مدار(۱-۹) :……………………………………………………………………….. ۷۶

مدیریت باشگاهی(۹-۱):…………………………………………………………………………… ۷۶

مدیریت تیمی(۹-۹ ) :……………………………………………………………………………… ۷۶

مدیریت میانه رو(۵-۵):……………………………………………………………………………. ۷۷

تلحیلی در زمینه اثر بخشی رهبری سازمانی:………………………………………………….. ۷۷

انگیزش: ……………………………………………………………………………………………… ۷۹

تعریف انگیزش:……………………………………………………………………. ۷۹

تئوریهای انگیزش: …………………………………………………………………………………. ۸۰

تئوری سلسله مواتب نیازهای مازلو: …………………………………………………………… ۸۰

تئوری دو عاملی هرزبرگ: ………………………………………………………………………. ۸۲

تئوری های نیازهای زیستی و تعلق و رشد: …………………………………………………. ۸۳

تئوری انتظار روم……………………………………………………………………………………. ۸۳

تئوری برابری………………………………………………………………………………………… ۸۴

تئوری تقویت انگیزش……………………………………………………………………………… ۸۴

تقویت مثبت………………………………………………………………………………………….. ۸۵

تقویت منفی………………………………………………………………………………………….. ۸۵

تضعیف رفتار نامطلوب……………………………………………………………………………. ۸۵

تنبیه…………………………………………………………………………………………………….. ۸۶

مدیریت و انگیزش………………………………………………………………………………….. ۸۶

شکاف وابستگی: …………………………………………………………………………………… ۸۷

اندازه گیری میزان بهره وری: ……………………………………………………………………. ۸۷

پنج مرحله برای کامیابی……………………………………………………………………………. ۸۸

فصل سوم:روش تحقیق……………………………………………………………………………. ۸۹

فرضیات……………………………………………………………………………. ۹۰

تعریف فرضیه: ……………………………………………………………………………………… ۹۰

فرضیه های این تحقیق…………………………………………………………………………….. ۹۰

جامعه آماری و نمونه گیری: …………………………………………………………………….. ۹۲

تعریف جامعه آماری……………………………………………………………………………….. ۹۲

جامعه آماری این تحقیق: …………………………………………………………………………. ۹۳

تعریف نمونه گیری: ……………………………………………………………………………….. ۹۳

انواع نمونه گیری: ………………………………………………………………………………….. ۹۴

نمونه گیری این تحقیق…………………………………………………………………………….. ۹۵

روش های تحقیق…………………………………………………………………………………… ۹۵

تعریف روش تحقیق……………………………………………………………………………….. ۹۵

انواع روش های تحقیق……………………………………………………………………………. ۹۶

روش بکار گرفته شده در این تحقیق…………………………………………………………… ۹۹

روش های جمع آوری اطلاعات………………………………………………………………… ۹۹

مشاهده………………………………………………………………………………………………… ۱۰۰

پرسشنامه……………………………………………………………………………………………… ۱۰۰

مصاحبه………………………………………………………………………………………………… ۱۰۱

روش آماری: ……………………………………………………………………………………….. ۱۰۱

سیستم کتابداری: …………………………………………………………………………………… ۱۰۱

روش جمع آوری اطلاعات این تحقیق………………………………………………………… ۱۰۱

فصل چهارم:تجزیه و تحلیل اطلاعات………………………………………………………….. ۱۰۶

تجزیه و تحلیل فرضیه ها با جدول فراوانی و رسم نمودار ستونی……………………….. ۱۰۷

تجزیه و تحلیل فرضیه اول: ……………………………………………………………………… ۱۰۷

جدول فرضیه اول…………………………………………………………………………………… ۱۰۷

نمودار فرضیه اول…………………………………………………………………………………… ۱۰۷

تجزیه و تحلیل فرضیه دوم……………………………………………………………………….. ۱۰۸

جدول فرضیه دوم…………………………………………………………………………………… ۱۰۸

نمودار فرضیه دوم…………………………………………………………………………………… ۱۰۸

تجزیه و تحلیل فرضیه سوم………………………………………………………………………. ۱۰۹

جدول فرضیه سوم………………………………………………………………………………….. ۱۰۹

نمودار فرضیه سوم………………………………………………………………………………….. ۱۰۹

تجزیه و تحلیل فرضیه چهارم……………………………………………………………………. ۱۱۰

جدول فرضیه چهارم……………………………………………………………………………….. ۱۱۰

نمودار فرضیه چهارم……………………………………………………………………………….. ۱۱۰

تجزیه و تحلیل و فرضیه پنجم…………………………………………………………………… ۱۱۱

نمودار فرضیه پنجم…………………………………………………………………………………. ۱۱۱

فصل پنجم: نتیجه گیری……………………………………………………………………………. ۱۱۲

نتایج این تحقیق…………………………………………………………………………………….. ۱۱۳

نتیجه فرضیه اول: ………………………………………………………………………………….. ۱۱۳

نتیجه فرضیه دوم……………………………………………………………………………………. ۱۱۴

نتیجه فرضیه سوم……………………………………………………………………………………. ۱۱۵

نتیجه فرضیه چهارم…………………………………………………………………………………. ۱۱۶

نتیجه فرضیه پنجم…………………………………………………………………………………… ۱۱۷

ارائه پیشنهادات………………………………………………………………………………………. ۱۱۸

منابع و مأخذ: ……………………………………………………………………………………….. ۱۲۵

دیگر منابع: ………………………………………………………………………………………….. ۱۲۵

پیوست:……………………………………………………………………………. ۱۲۶


دانلود فایل