بررسی خصوصیات مدیران مدارس شهری شهرستان ساوجبلاغ و تطبیق آن با آیین نامه انتصاب مدیران

چکیده

این تحقیق که با عنوان بررسی خصوصیات مدیران مدارس شهری شهرستان ساوجبلاغ و تطبیق آن با آیین نامه انتصاب مدبران انجام شده است از نوع تحقیقات توصیفی می‌باشد .

 

اهداف مد نظر تحقق

۱- بررسی خصوصیات مدیران مدارس شهری شهرستان ساوجبلاغ و تطبیق آن با آیین نامه انتصاب مدیران .

۲- ارائه پیشنهادها و راه حلهای مناسب به مسئولین به منظور بهبود فرایند مدیریت و آموزش مدیران .

 

در ارتباط با اهداف موفق سئوالات زیر نیز برای محقق مطرح بوده است .

۱- آیا انتخاب مدیران با شرایط مندرج در آیین نامه انتصاب مطابقت دارد ؟

۲- آیا مدیران مدارس دوره های کار آموزی و آموزش ضمن خدمت مورد نیاز پست مورد تصدی خود را گذرانده اند ؟

 

جامعه آماری

جامعه آماری را کلیه مدیران شهری شهرستان ساوجبلاغ که تعداد آنها ۹۲ نفر می باشند تشکیل می‌دهد .

ابزار گردآوری اطلاعات

ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه ای است که شامل ۱۵ سؤال ( ۱۳ سؤال پاسخ بسته و ۲ سئوال پاسخ باز ) می باشد .

 

اطلاعات به دست آمده در برگیرنده نتایج زیر بوده است :

۱- انتصاب مدیران بر اساس ضوابط مندرج مندرج در دستورالعمل بوده است .

۲- مدیران از نظر گذراندن دوره های ضمن خدمت با کمبود جدی مواجه می باشند .

 

بر اساس نتایج بدست آمده پیشنهاد می گردد که :

۱- بکار گیری مدیران آموزش دیده در پستهای مدیریتی بری دست یافتن به کارآیی بیشتر

۲- فراهم آوردن آموزشهای مکاتبه ای و گواهی معتبر و تشویق مدیران در امر آموزش .

۳- حداقل سالی دو جلد کتاب جدید در رابطه با مدیریت آموزشی در اختیار مدیران جهت مطالعه قرار گیرد و از آن آزمون بعمل آید بر اساس نتایج حاصله گواهی ضمن خدمت صادر گردد .

۴- پیشنهاد می شود جهت یافتن اطلاعات دقیق و کامل تحقیق جداگانه با تفکیک سه مقطع ( ابتدایی ، راهنمایی و متوسطه ) در شهرستان ساوجبلاغ صورت گیرد .

فهرست مطالب

عنوان                                                                     صفحه

فصل اول : کلیات

                        ·                      مقدمه

                        ·                     بیان مسئله

                        ·                     اهداف تحقیق

                        ·                     روش انجام تحقیق

                        ·                     اهمیت موضوع تحقیق

                        ·                     محدودیتهای تحقیق

                        ·                     تعریف واژه ها و اصطلاحات

                        ·                     خلاصه از سایر فصلها

 

فصل دوم : ادبیات و پیشینة تحقیق

                        ·                     مقدمه

                        ·                     ادبیات

                        ·                     سابقة موضوع تحقیق

فصل سوم : روش تحقیقی

                        ·                     مقدمه

                        ·                     عنوان تحقیق

                        ·                     اهداف کلی تحقیق

                        ·                     نوع تحقیق

                        ·                     جامعه آماری

                        ·                     حجم نمونه

                        ·                     ابزار تحقیق

                        ·                     محدودیت های تحقیق

                        ·                     موقعیت تاریخی و جغرافیایی شهرستان ساوجبلاغ

                        ·                     اطلاعات کلی درباره مدارس شهرستان ساوجبلاغ

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها

 

فصل پنجم :

                        ·                     نتیجه گیری

                        ·                     پیشنهادات

منابع و مأخذ

                        ·                     ضمائم

 

فهرست جداول

عنوان                                                                  صفحه

           ·       جدول شماره ۱ ( میزان تحصیلات مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۲ ( رشته تحصیلی مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۳ ( سابقه رسمی مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۴ ( سابقه خدمت در شهرستان مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۵ ( سابقه خدمت در پست مدیریت مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۶ ( سابقه خدمت قبل از مدیریت مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۷ ( بومی وو غیر بومی بودن مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۸ ( انتصاب قبل و بعد از انتصاب مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۹ ( دوره آموزش قبل از انتصاب مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۱۰ ( دوره آموزش قبل از انتصاب مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۱۱ ( نظر خواهی از مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۱۲ ( مدرک تحصیلی قبل از انتصاب مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۱۳ ( میزان مطالعه مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۱۴ ( زمان انتصاب مخاطبین )

           ·       جدول شماره ۱۵ ( رشته تحصیلی قبل از انتصاب مخاطبین )

منابع و مأخذ

میر کمالی  سید محمد رهبری و مدیریت آموزشی     نشر رامین     چاپ آذروش آبان ۷۳

علاقه بند   علی          مقدمات مدیریت آوزشی       نشر روان      چاپ حیدری   پاییز ۷۵

علی آبدی   علیرضا       مدیران جامعه اسلامی        نشر رامین      چاپ آذروش  پاییز ۷۲

واثقی      قاسم           درسهایی از اخلاق           نشر سازمان   چاپ  اشکان  تابستان ۷۵

                         مدیریت              تبلیغات اسلامی

قبادی    خداداد          خلاصه نتایج یک تحقیق    مجله فصلنامه    مدیریت در آموزش و پرورش شماره مسلسل ۱۳ بهار ۷۴ معاونت تأمین و تربیت نیروی انسانی آموزش و پرورش

صباغیان              زهرا                    تأثیر آموزش ضمن خدمت بر افزایش موفقیت و کارآیی مدیران

                        منابع بالا

دانلود فایل

دانلود مقاله بیماران معتاد تزریقی

چکیده

با توجه به افزایش معتادان تزریقی و موارد بستری آنان در بخش‌های عفونی و پیچیدگی‌های مشکلات پزشکی آنان، درک بهتر ویژگیهای بیماریهای عفونی در این افراد ضروری است. این مطالعه با هدف بررسی اپیدمیولوژی، شیوع و سیر انواع بیماریهای عفونی برروی ۱۲۶ مورد بستری در ۱۲۲ معتاد تزریقی در بخش‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از خرداد ۸۱ الی دی ۸۲ انجام شده است. عفونت‌های این افراد در گروه‌های پوست و بافت نرم، استخوان  و مفاصل ، اندوکاردیت و عروقی، ریوی و سل، هپاتیت، CNS ، داخل شکمی، Sepsis و ایدز مورد بررسی قرار گرفت. شایع‌ترین گروه‌های بیماری به ترتیب عفونت‌های پوست و بافت نرم ، ریوی و هپاتیت بود. آبسة بافت نرم، پنومونی و سلولیت به ترتیب بیشترین فراوانی را داشتند. تب شایعترین شکایت و فراوان‌ترین یافتة غیر طبیعی بود. شایع‌ترین علل تب به ترتیب عفونت‌های ریوی، عفونت‌های جلدی و بافت نرم و علل غیر عفونی بود. سرولوژی HIV در ۲۰ بیمار( ۷/۳۵%) از ۵۹ بیمار مثبت بود. ۹ مورد سل ریوی اسمیر مثبت ۲۷% عفونت‌های ریوی را تشکیل می‌داد. متوسط زمان بستری ۱۴ روز بود. ۳/۵۷% بیماران با بهبودی ترخیص، ۱/۸% ارجاع، ۱۷% بیمارستان را ترک و ۷/۱۷ % فوت کردند.

فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه

بازنگری منابع و اطلاعات موجود

خصوصیات اپیدمیولوژیک

آنتی‌بیوتیک‌های مصرفی

 آزمایشات

آنتی‌بیوتیک‌های مصرفی

مدت بستری و سیر بیماری

- تشخیص نهایی

نتایج به صورت انواع بیماریهای عفونی

عفونتهای جلدی و بافت نرم

عفونتهای استخوان و مفاصل

عفونتهای ریوی و فضای جنب

گروه اندوکاردیت و عفونتهای عروقی

گروه هپاتیت

عفونت‌های داخل شکمی

عفونت CNS

Sepsis با منشأ نامشخص

بیماران HIV مثبت

مبتلایان به ایدز

بحث

نتیجه‌گیری

دانلود فایل

دانلود مقاله سموم سیانوباکتریایی

چکیده

سیانوباکترها (جلبک‎های سبز ‎- آبی) جزء پروکاریوت‎ها محسوب می‎شوند. این فیتوپلانکتون‎ها معمولاً در آب‎های شیرین و لب شور یافت می‎شوند و از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه رشته‎ای و کلنی تقسیم می‎شوند.

سیانوباکترها در هنگام بلوم (شکوفایی)، سمومی را تولید می‎کنند که سلامت آب آشامیدنی را به مخاطره می‎اندازند و اثرات مضری بر روی موجودات زنده دارند. این سموم عبارتند از: میکروسیس‎تین‎ها، نودولارین‎ها، ساکسی توکسین‎ها، آناتوکسین ‎a، آناتوکسین ‎S(a) و ‎Cylindrospermopsin. این سموم از نظر ساختمانی متفاوتند و محدودة عصبی را شامل می‎شود. وجود سیانوباکترها و سموم آنها در مخازن آبی مورد استفاده برای آشامیدن به علت عدم مدیریت صحیح منابع و مخازن آبی است.

روش‎های تیمار آبی که در این پروژه مورد بحث قرار گرفته‎اند عبارتند از: کلرزنی، فیلتراسیون سریع یا کند، به ویژه استفاده از ازن و غیره، از موثرترین روش‎ها در از بین بردن سیانوباکترها هستند.

فهرست مطالب
عنوان     صفحه
چکیده
مقدمه
فصل اول: انواع سیانوباکترها و ویژگیهای بیولوژیکی، ظاهری و بلومهای سمی آنها
۱-۱- تاریخچه
۱-۲- ویژگیهای ساختاری و بیولوژیکی سیانوباکترها
۱-۳- بلومهای سمی (شکوفایی) سیانوباکترها
۱-۴- مهمترین راسته‎های جلبک‎های سبز ‎- آبی
۱-۵- تقسیم‎بندی سیانوباکترها از لحاظ شکل ظاهری
۱-۵-۱- سیانوباکترهای رشته‎ای
۱-۵-۲- سیانوباکترهای کلنی
فصل دوم: طبقه‎بندی سموم سیانوباکتریایی
۲-۱- طبقه‎بندی سموم سیانوباکتریایی براساس مکانیسم عمل
۲-۱-۱- نوروتوکسین‎ها
۲-۱-۲- هپاتوتوکسین‎ها
۲-۱-۳- درماتو توکسین‎ها
۲-۲-  انواع سیانوتوکسین‎ها
عنوان     صفحه
۲-۲-۱- نودولارین‎ها
۲-۲-۲- ساکسی توکسین‎ها
۲-۲-۳- آناتوکسین a و هوموآناتوکسین a
2-2-4- آناتوکسین ‎a (S)
2-2-5- ‎Cylindrospermopsin
2-2-6- میکروسیس تین
۲-۲-۶-۱- دوام و پایدار میکروسیس‎تین در سلولها
۲-۲-۶-۲- خارج‏شدن‎سم‏هپتاپپتید(میکروسیس‎تین‎درطی‎تجزیة ‎Microcystis aeruginosa
2-3- طبقه‎بندی سیانوتوکسین‎ها براساس ساختمان شیمیایی
۲-۳-۱- پپتیدهای حلقوی
۲-۳-۲- آلکالوئیدها
۲-۳-۲-۱- آلکالوئیدهای سیتوتوکسیک
۲-۳-۲-۲- آلالوئیدهای درماتوتوکسیک
۲-۳-۳- سموم لیپوپلی ساکاریدها ‎(LPS)
فصل سوم: اثرات مضر سموم سیانوباکترها
۳-۱- آزمایش سلامت انسان
۳-۱-۱- قرار گرفتن در معرض اثرات حاد و غیرمزمن
عنوان     صفحه
۳-۱-۲- قرار گرفتن در معرض اثرات مزمن
۳-۲- ارزیابی خطر
۳-۳- اثر بر ماهیان
۳-۴- اثر بر موجودات آبزی
۳-۵- تولید ترکیبات بیواکتیو
۳-۶- صدمه از راه تماس تفریحی
۳-۷- مسمومیت حیوانی
۳-۸- اثر بر زئوپلانکتونها
۳-۹- اثر بر باکتریهای آبزی
فصل چهارم: روشهای کنترل و جلوگیری از شکوفایی
۴-۱- انعقاد یا چسبیدن، معلق بودن هوای محلول و جذب سطحی کربن فعال
۴-۲- کلرزنی
۴-۳- فیلتراسیون سریع و فیلتراسیون کندشنی
۴-۴- فرآیندهای غشایی
۴-۵- دما
۴-۶- اسیدیته ‎(PH)
4-7- کاهش فسفر و ازت
عنوان     صفحه
۴-۸- سولفات مس
۴-۹- سیمازین
۴-۱۰- ازن‎دار کربن
۴-۱۰-۱- میکروسیس‎تینها و نودولارین
۴-۱۰-۲- آناتوکسین a، آناتوکسین ‎S(a) و ساکسی توکسین
۴-۱۱- نور
۴-۱۲- کنترل بیولوژیک
۴-۱۲-۱- تغذیه توسط زئوپلانکتونها
۴-۱۲-۲- کپور نقره‎ای

فهرست جدول‎ها
عنوان     صفحه
۴-۱- جدول تأثیر ازن در از بین بردن میکروسیس تین ‎LR در صورت وجود یا عدم وجود مواد آلی
۴-۲- جدول تأثیر ازن در از بین بردن ‎Microcystis aeruginosa

منابع فارسی

۱- اسماعیلی ساری. ع، ۱۳۸۱، «آلاینده‎ها، بهداشت و استاندارد در محیط زیست»، انتشارات نقش مهر، ص ۴۵۳ تا ۴۵۹، ۴۶۳ تا ۴۷۳، ۴۷۶ تا ۴۸۱٫

۲- اسماعیلی ساری. ع، ۱۳۷۹، ‌«باکتریها، جلبک‎ها، قارچها و بی‎مهرگان آب شیرین»، مؤسسة تحقیقات شیلات ایران، ص ۳۳ تا ۳۵٫

۳- اسماعیلی ساری. ع، ۱۳۷۹، «‌مبانی مدیریت کیفی آب در آبزی پروری»، مؤسسة تحقیقات شیلات ایران، ص ۱۳۳ تا ۱۴۶، ۱۱۱، ۱۱۳٫

۴- اسماعیلی ساری. ع، ۱۳۸۳، «هیدروشیمی بنیان آ‌بزی پروری»، انتشارات اصلانی، ص ۲۲۱ تا ۲۲۷، ۲۳۱ تا ۲۳۵٫

۵- عرفان منش. م، افیونی. م، ۱۳۸۱، ‌«آلودگی  محیط زیست، آب، خاک و هوا»‌، انتشارات ارکان، ص ۱۰۸٫

فهرست منابع غیرفارسی

۱٫ Betina, C., Hitzfeld, B., Stefan, J., Hoger, S., Daniel, R., Dietrich, D., 2000 Feb, Cianobateial toxins, University of knostans, Germany, Environ Health Perspect 108 (suppl1): 133-122.

2. Falconer, I., 1999, Anverview of problems caused by toxic blue-green aglae (cyanobacteria) in drinking water. Environ Toxical 14 5-12.

3. Gillroy, D.J., Kauffman, K.W., Hall, R.A., Haung, X., Chu, F.S.2000 may, Assessing potential health risks from microcystin toxins in blue-grean algae dietary supplements. Environ Health Perspect, 108 (5): 435-9.

4. Hitzfeld, B., Fischer, W., Eriksson, J., Mikhailov, A., Dietrich, D., 1999, Immunochemical detection of microcystin-LR in tissues and cells of rainbow trout. Toxical Sci 48:33.

دانلود فایل

دانلود کاربرد میکرو ارگانیسمها در تهیه مواد لبنی

کاربرد میکروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی

مقدمه:

شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً ۸۷% آب، ۵/۳% پروتئین، ۵/۳% چربی و ۵% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می‌گیرد و بسته به نوع مخمر، نوع شیر و شرایط فرایند محصولات متفاوت تولید می‌شود. ارگانیزم‌های عمده‌ای که شیر را به محصولات لبنی فرعی تبدیل می‌کنند، شامل لاکتوبا سیلوس‌ها و استرپتوکوکها هستند.

استرپتوکوکهای لاکتیک دارای آنتی‌ژنهای گروه N هستند و از مهمترین آنها استرپتوکوکوس لاکتیس، استرپتوکوکوس کرو موریس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس را میتوان نام برد.

استرپتوکوکوس لاکتیس متشکل از یک یا دو زنجیره بلند یا کوتاه یا سلولهای بیضی شکل است. استرپتوکوکوس لاکتیس در ۲۸ به سرعت در شیر رشد و آن را ترش می‌کند. متوقف شدن با کتریهای گرم مثبت در شیر به وجود یک آنتی بیوتیک قوی به نام نیسین ( توسط برخی گونه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های استرپتوکوکوس لاکتیس تولید می‌شود) بستگی دارد.

گونه‌های لاکتو باسیلوس، مهمترین باکتریهای خانواده لاکتو با سیلوس محسوب می‌شوند. لاکتو با سیل‌ها (میله‌ای شکل، باریک، دراز، گرم مثبت و بدون اسپور) معمولاً به صورت رشته‌هایی مرکب از سلولهای موازی زنجیره‌ای یا تک تک هستند. لاکتو با سیل‌ها در مواد غذایی و فراورده‌های لبنی به وفور یافت می‌شوند. بیشتر گونه‌ها جور تخمیر (هوموفرمانتاتیو) وعده‌ای مانند لاکتو باسیلوس فرمنتم و لاکتوباسیلوس پاستوریا نوس ناجور تخمیر (هتروفرمانتاتیو) هستند. بسیاری از گونه‌های موجود در شیر پاستوریزه مانند لاکتوباسیلوس برنیس، لاکتو با سیلوس لاکتیس و لاکتو با سیلوس فرمنتم، مقاوم به اسید و ترمودیوریک (تحمل کننده گرما) هستند و در تهیه فراورده‌های لبنی ایفای نقش می‌کنند.

البته باید در نظر داشت که در فرایند تولید هر یک از این فراورده‌ها، میکروارگانیزم‌های متنوع دیگری از جمله کورینه با کتریوم‌ها و میکروکوکوس‌ها، مخمرها و قارچ‌ها و غیره نیز نقش دارند، که در اینجا به بررسی آنها می‌پردازیم.

فهرست مطالب

مقدمه

نقش میکروارگانیزم‌ها در مراحل رسیدن پنیر

Whey چیست؟

مراحل فرایند تولید پنیر

رسیدن پنیر

عوامل موثر در رسیدن پنیر

پروتئولیز

الف) مکانیزم عمومی تجزیه پروتئین‌ها

ب) مکانیزم عمومی تجزیه اسیدهای آمینه

لیپولیز و اسیدهای فرّار

گلیکولیز

میکروارگانیزم‌ها و آنزیم‌های آنها

انواع استاترها

لاکتاکوکوس لاکتیس زیرگونه لاکتیس

لاکتوکوکوس لاکتیس زیرگونه کروموریس

لاکتوکوکوس لاکتیس زیرگونه لاکتیس واریته دی‌استیل لاکتیس

لکونوستوک

استرپتوکوکوس سالیواریوس زیرگونه ترموفیلوس

این میکروارگانیزم گرم مثبت، کاتالاز منفی، کوکسی شکل و بی‌هوازی است و

لاکتو باسیل‌ها

باکتریهای پروپیونیک  

پدیولوکوس‌ها

کورینه باکتریوم‌ها

میکروکوکوس

استرپتوکوکهای گروه D یا انتروکوک‌ها

مخمرها

قارچ‌ها Fungus

پنی‌سیلیوم کممبرتی

پنی‌سیلیوم رکیوفورتی Penicillium requeforti

ژئوتریکوم کاندیدوم

رشد باکتریهای آغازگر در شیر

فاکتورهای ممانعت کننده از رشد باکتریهای استارتر پنیر

انواع پنیر

طبقه بندی پنیرها

پنیر  Romano, parmesan

پنیر چدار  Cheddar cheese

روش تهیه پنیر چدار

تغییرات میکروبیولوژیکی در مدت رسیدن پنیر چدار

نقص‌های پنیر چدار

پنیر سوئیس Swiss cheese

نقصهای پنیر سوئیسی

پنیر آبی رنگ (پنیر رکیوفورتی) Roquefort chees

روش تهیه پنیر آبی رنگ

شیر لازم برای تهیه پنیر آبی رنگ

میکروارگانیسم‌های مهم در تولید پنیر آبی رنگ

طعم پنیر آبی رنگ

کپک لازم برای تلقیح پنیر آبی رنگ

پنیر Brick  Brick chees

استارترهای پنیر Brick

پنیرlimburgerlimburger cheese

پنیر کممبرت Camonbert cheese

تغییرات میکروبیولوژیکی پنیر کممبرت

پنیرCottage Cottage cheese

پنیر موزارلا Mozzarella cheese

تغییرات میکروبیولوژیکی پنیر موزارلا

ماست  yogurt

باکتریهای مهم ماست

استارترهای ماست

لاکتوباسیلوس دلبروکه‌ای زیر گونه بولگاریکوس

همزیستی استرپتوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس

تکثیر کشت مادر ماست

روش کلی تکثیر کشتهای ماست

استارترهای ماست و دخالت آنها در بافت و طعم ماست

فاکتورهای ممانعت کننده از رشد استارترهای ماست

ممانعت کننده‌های طبیعی و ذاتی Inherent Inhibitors

آنتی بیوتیک‌ها Antibiotics

شیرین کننده‌ها Sweeteners

باکتریوفاژها Bacteriophages

روش تهیه ماست

مشکلات تهیه ماست

ویژگیهای ماست

کره Butter

نقش میکروارگانیسم‌ها در ایجاد طعم کره

شیر اسیدوفیلوس  Acidophilus milk

روش تهیه شیر اسیدوفیلوس

باتر میلک بلغاریBulgarian Butter milk

کفیر  Kefir

کومیس  Koumiss

سورکرم  Sour cream

دانلود فایل

پروژه کالبدشناسی و فیزیولوژی دستگاه تناسلی نریان

کالبدشناسی دستگاه تناسلی نریان را می‌توان از سه جنبه زیر مورد بررسی قرار داد:

اول: اسپرماتوژنز در بیضه‌ها،دوم: بلوغ،ذخیره و انتقال اسپرم‌ها  در مجاری تناسلی و سوم: چگونگی تخلیه منی در دستگاه تناسلی ماده مادیان بوسیله آلت تناسلی.

 دستگاه تناسلی دام نر از کیسه بیضه، بیضه‌ها، بند بیضه، اپیدیدیم، غدد ضمیمه جنسی و آلت تناسلی تشکیل شده که در ذیل ساختار آناتومیکی آنها مورد بررسی قرار گرفته است

فهرست مطالب
فصل اول : کالبدشناسی دستگاه تناسلی نریان    ۲
(۱-۱) کیسه بیضه    ۴
(۱-۲) بیضه    ۵
(۱-۳) اپیدیدیم    ۷
تصویر(۱-۳) : نمای شماتیک که وضعیت Straight tubules و rate tests  را در نریان نشان می دهد    ۸
(۱-۴)بند بیضه و رگها و اعصاب بیضه    ۹
(۱-۵)  آلت تناسلی( قضیب)    ۱۱
تصویر(۱-۵) : نمای شماتیک از سمت چپ پنیس که ارتباط آن با استخوان ایسکیوم دیده می شود    ۱۳
(۱-۶) غدد ضمیمه    ۱۵
(۱-۶-۱) غدد وزیکولی    ۱۵
(۱-۶-۲) غدد پروستات    ۱۶
(۱-۶-۳) غدد پیازی – پیشابراهی    ۱۶
فصل دوم : فیزیولوژی تناسلی نریان    ۱۷
هورمون شناسی    ۱۸
(۲-۲-۱)( اسپرماتوژنز)    ۲۰
(۳-۲-۱) فیزیولوژی اپیدیدم    ۲۴
(۴-۲-۱) رفتار جفت‌گیری در نریان    ۲۶
بخش دوم :بررسی ارزیابی توانایی تولیدمثل در نریان    ۲۷
فصل سوم:بررسی و ارزیابی توانایی تولید مثل در نریان    ۲۸
(۱-۳-۲) اهداف آزمایشات    ۲۹
(۲-۳-۲) مراحل اصلی آزمایش    ۳۰
(۳-۳-۲) معاینه عمومی    ۳۲
طناب بیضه    ۳۶
( ۵-۳-۲) بررسی اندام تناسلی داخلی نریان    ۳۷
(۶-۳-۲) مشاهده میل جنسی و توانایی جفت‌گیری نریان    ۳۹
(۷-۳-۲) بررسی بیماریهای مقاربتی    ۴۰
فصل چهارم :جمع‌آوری و بررسی منی    ۴۴
(۱-۴-۲) انواع مهبل مصنوعی در دسترس    ۴۵
مهبل مصنوعی مدل ژاپنی    ۴۷
مهبل مصنوعی مدل کلورادو    ۴۸
مهبل مصنوعی مدل CSU ومهبل مصنوعی مدل لن    ۴۸
مهبل مصنوعی مدل لهستانی :    ۴۹
(۲-۴-۲) آماده‌سازی مهبل مصنوعی برای استفاده    ۵۰
پرش اسب نر    ۵۵
(۳-۴-۲) جمع‌‌آوری منی    ۵۷
(۴-۴-۲) ارزیابی منی    ۵۹
(۵-۴-۲) تأثیر سن برروی میزان تولید اسپرم    ۶۷
(۶-۴-۲) تأثیر چرخش بیضه‌ای بر روی تولید اسپرم    ۶۷
(۷-۴-۲) تأثیر باکتریهای پاتولوژیک بر روی اسپرم    ۶۸
فصل پنجم :«تستهای آزمایشگاهی سودمند»    ۶۹
(۱-۵-۲) تجزیه و تحلیل کاریوتیپ    ۷۱
(۲-۵-۲) بررسی شیمیایی پلاسمای منی    ۷۴
(۳-۵-۲) بررسی اسپرم با میکروسکوپ الکترونی    ۷۶
(۴-۵-۲) بررسی ساختاری کروماتین اسپرم    ۷۷
(۵-۵-۲) تست های آنتی بادی ضد اسپرم    ۷۸
فصل ششم:آزمایشات هورمونی و نمونه برداری از بیضه    ۸۱
(۱-۶-۲) اندازه گیری های هورمونی    ۸۲
(۲-۶-۲) نحوه نمونه گیری خون برای بررسی های هورمونی    ۸۵
(۴-۶-۲) نمونه برداری از بیضه ها    ۸۹
فصل هفتم:پیش بینی باروری نریان    ۹۵
(۱-۷-۲) ملاک های دسته بندی    ۹۷
(۲-۷-۲) ویژگیهای اسبان نر طبیعی (از نظر تولید مثلی)    ۹۸
(۱-۲-۷-۲) تعداد اسپرم و کیفیت منی    ۹۹
(۳-۷-۲) توصیه برای اسب هایی که در گروه طبیعی قرار نمی گیرند    ۱۰۲
فهرست منابع    ۱۰۶

فهرست منابع

EQUINE PRACTICE

1)     Evaluating breeding soundness in stallions -1: the basic examination

2)     Evaluating breeding soundness in stallions -2: Semen collection and evalution

3)     Evaluating breeding soundness in stallions -3: usefule laboratory tests

4)     Evaluating breeding soundness in stallions-4:Hormonal assay and tasticular biopsy

5)     Evaluating breeding soundness in stallions-5: Predicting potential fertility

6) REPRODUCTIVE EVALUTION OF THE STALLION

7)Veterinary Reproduction and obsstetrics (GEOFREY H.ARTHUR)

8) Equine Reproduction

دانلود فایل